Mahalle İftarına Binlerce Kişi Katıldı - Son Dakika
Güncel

Mahalle İftarına Binlerce Kişi Katıldı

Mahalle İftarına Binlerce Kişi Katıldı

Osmaniye Belediyesi'nin şehrin 7 farklı noktasına düzenlediği iftar yemeği ve Ramazan etkinliğinin sonuncusu 80.Yıl Cumhuriyet İlköğretim Okulu bahçesinde yapıldı.

01.08.2013 14:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

80.YIL CUMHURİYET İLKÖĞRETİM OKULUNUN BAHÇESİNDE İFTAR VE RAMAZAN ETKİNLİĞİ

Kazım Karabekir, Mevlana, Mareşal Fevzi Çakmak mahallelerini kapsayan iftar yemeğine binlerce kişi katıldı. Okulun bahçesinin tamamının dolduğu iftar yemeğinde konuşan Osmaniye Belediye Başkanı Kadir Kara, "Buraya gelerek bir lokma ekmeğimizi ve bir bardak suyumuzu paylaşmaya gelen tüm hemşehrilerime teşekkür ediyorum" dedi.

İftardan öncesi geleneksel çocuk oyunları ve eğlenceleri ile başlayan programda mahalledeki çocuklar gönüllerince eğlendi. İftar öncesinde Kur'an-ı Kerim okundu ve hep birlikte dualar yapıldı.

İftar öncesi bir konuşma yapan Osmaniye Belediye Başkanı Kadir Kara, sahneye mahalle muhtarları ile birlikte çıktı. Bu yıl Ramazan etkinliklerini halkın ayağına getirmek için şehrin 7 ayrı noktasını belirleyerek programlar yaptıklarını ifade eden Başkan Kara, vatandaşların yaklaşan Kadir Gecesini ve Ramazan Bayramını tebrik ederek şunları söyledi:

"7 ayrı noktada düzenlediğimiz programların sonuncusunu Kazım Karabekir, Mevlana, Mareşal Fevzi Çakmak mahallelerinin ortak noktası olan 80.Yıl Cumhuriyet İlköğretim Okulumuzun bahçesinde yapıyoruz. Davetimize katıldığınız için hepinize çok teşekkür ederim. Allah nasip ederse önümüzdeki yıl bir Ramazan ayında yine bu şekilde muhtarlarımız ile birlikte sizlerle birlikte olacağız." şeklinde konuştu.

Ezanın okunması ile birlikte 3 bin kişi aynı anda iftarını açtı. İftarın ardından ise ilahi sanatçısı Harun Beyaz birbirinden güzel eserlerini seslendirdi. Kazım Karabekir Mahalle Muhtarı İzzettin Kanat'ın okuduğu şiir ayakta alkışlandı. Ramazan etkinliği ateş ve sema gösterisi ile tamamlandı.

Programa Osmaniye Belediye Başkanı Kadir Kara, MHP Merkez İlçe Başkanı Ali Fuat Kardaş, Ülkü Ocakları İl Başkanı Fatih Eroğlu, MHP İl Başkan Vekili Sinan Göktürk, Muhtarlar Dernek Başkanı Ahmet Özener, mahalle muhtarları ile çok sayıda mahalle sakini katıldı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Mahalle İftarına Binlerce Kişi Katıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement