Mahir Ünal: "Şehir tanımlarına bir tanım daha ekleyelim, bu da 'iyilik şehri' olsun. Kriter olarak alacağımız şehir de Kilis olsun" - Son Dakika
Güncel

Mahir Ünal: "Şehir tanımlarına bir tanım daha ekleyelim, bu da 'iyilik şehri' olsun. Kriter olarak alacağımız şehir de Kilis olsun"

AK Parti Kilis İl Başkanlığı Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısı AK Parti Grup Başkanvekili Mahir Ünal'ın konuşması KİLİS - AK Parti Grup Başkanvekili Mahir Ünal, Kilis Barosu Sosyal Tesislerinde düzenlenen AK Parti Kilis İl Başkanlığı Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısında konuştu.

22.07.2022 17:16

AK Parti Kilis İl Başkanlığı Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısı

AK Parti Grup Başkanvekili Mahir Ünal'ın konuşması KİLİS - AK Parti Grup Başkanvekili Mahir Ünal, Kilis Barosu Sosyal Tesislerinde düzenlenen AK Parti Kilis İl Başkanlığı Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısında konuştu.

(1)

Mahir Ünal: "Şehir tanımlarına bir tanım daha ekleyelim, bu da \'iyilik şehri\' olsun. Kriter olarak alacağımız şehir de Kilis olsun"
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Mahir Ünal: 'Şehir tanımlarına bir tanım daha ekleyelim, bu da 'iyilik şehri' olsun. Kriter olarak alacağımız şehir de Kilis olsun' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement