Manisa Belediyesi’nden On Bir Belediyeye Araç Desteği - Son Dakika
Güncel

Manisa Belediyesi’nden On Bir Belediyeye Araç Desteği

Manisa Belediyesi’nden On Bir Belediyeye Araç Desteği

MANİSA Belediyesi, İçerisinde Vinç, Kamyon Ve Kamyonetlerin Bulunduğu Onbir Adet Aracını, Türkiye Genelinde Bulunan Dokuz İlin Belde Belediyelerine Sembolik Ücretler Karşılığında Devretti.

03.06.2011 16:47  Güncelleme: 16:49

Manisa belediyesi, içerisinde vinç, kamyon ve kamyonetlerin bulunduğu onbir adet aracını, türkiye genelinde bulunan dokuz ilin belde belediyelerine sembolik ücretler karşılığında devretti. Manisa Belediyesi Encümen Salonu'nda gerçekleştirilen devir-teslim töreninde konuşan Belediye Başkanı Cengiz Ergün, sosyal belediyecilik anlayışı çerçevesinde hareket ederek belediyelere destek verdiklerini söyledi.

Manisa Belediyesi'ne ait onbir araç, Türkiye genelinde bulunan belde belediyelerine sembolik ücretler karşılığında devredildi. Belediye Encümen Salonu'nda gerçekleştirilen devir-teslim törenine Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Belediye Başkan Yardımcıları Mesut Bayram Laçalar, Azmi Açıkdil ve araçların teslim edileceği belde belediye başkanları katıldı.

Araçların tesliminden önce yaptığı konuşmada her belediyenin sıkıntı ve sorunları olduğunu ifade eden Belediye Başkanı Cengiz Ergün, "Biz bu sorunları aşabilmenin çaba ve gayreti içindeyiz. Göreve geldiğimiz dönemde yaşadığımız maddi sıkıntıları çok şükür aştık. Geldiğimiz noktada Manisa Belediyesi artık hizmetlerini daha hızlı bir şekilde yürütmektedir" dedi.

Manisa Belediyesi olarak onbir aracı nüfusu az olan beldelere sembolik ücretler karşılığında vermeyi uygun gördüklerini dile getiren Başkan Ergün, " Bu çerçevede Kars Koçköy, İzmir Yenikent, Kütahya Balıköy, Alaşehir Killik, Rize Tunca, Kütahya Naşa, Muğla Çamlıbel, Konya Koçaş, ve Konya Beykonak Belediyelerine onbir aracımızı devrediyoruz. Kendilerine hayırlı olsun. İnşallah hayırlı hizmetlerde kullanılır" dedi.

Rizeli Başkandan Başbakan'a Gönderme

Devir teslim töreninin ardından belde belediye başkanları Belediye Başkanı Cengiz Ergün'e, teşekkür etti. Kütahya Naşa Belediye Başkanı Kadir Bütüner, Başkan Ergün'e teşekkür plaketi verirken, Rize Tunca Belediye Başkanı Ahmet Topal ise Başbakan'a göndermede bulundu. Başbakanın Rizeli olmasına rağmen hiçbir destek alamadıklarını ifade eden Topal, "Araç sıkıntısı çektiğimizi defalarca kendilerine ilettik. Hemşerimiz olduğu için kendisinden destek istedik.

Ancak hiçbir destek göremedik" dedi. Belediye Başkanı Cengiz Ergün'e teşekkür eden Topal, "İki bin üçyüz nüfusa sahip beldemizde Manisa'dan araç desteği aldığımıza ilk önce kimse inanamadı. Rizeli hemşerilerimin teşekkürlerini ve selamlarını Başkan Ergün'e getirdim. Kendisine çok teşekkür ediyoruz" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Manisa Belediyesi’nden On Bir Belediyeye Araç Desteği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement