Manisa'da Yeni Okulun Temeli Atılıyor - Son Dakika
Güncel

Manisa'da Yeni Okulun Temeli Atılıyor

Manisa\'da Yeni Okulun Temeli Atılıyor

Manisa İl Milli Eğitim Müdürü Mustafa Altınsoy, Hacıhaliller Şehit Hikmet Onan İlköğretim kurumlarını ziyaret ederek yeni okulun yapımı ile ilgili bilgiler verdi.

24.10.2013 18:10  Güncelleme: 18:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Manisa İl Milli Eğitim Müdürü Mustafa Altınsoy, Hacıhaliller Şehit Hikmet Onan İlköğretim Okulu'nu ziyaret etti. Ziyarete Müdür Yardımcısı Mustafa Ergüven, Şube Müdürleri Kemal Koçkaya, İlyas Şen ve Yıldıray Demirtaş katıldı.

Öğretmenler idareciler ve veliler ile toplantı yapan Milli Eğitim Müdürü Mustafa Altınsoy, yeni okulun yapımı ile ilgili bilgiler verdi.''Zemin iyileştirilmesi çalışmaları devam etmektedir. Aynı zamanda ihale çalışmalarımızı sürdürmekteyiz. Birkaç ay içinde bu işlemler tamamlanacaktır. Resmi prosedürün tamamlanmasının hemen ardından inşaat çalışmaları başlatılacaktır. Önümüzdeki yıl herhangi bir aksilik ile karşılaşılmazsa eğer öğrencilerimiz yeni okullarında eğitim öğretimlerine devam edeceklerdir.

Okul müdürü eski binalarımızdan birini tadilattan geçirilerek, çok amaçlı salona dönüştürülmesi talebinde bulundu. Bununla ilgili çalışmayı da yaparak beldemize güzel bir salon kazandırmayı hedeflemekteyiz.

Gördüğüm kadarıyla beldemiz son derece sakin ve güzel bir yer. Eski olmasına rağmen okulumuzda idareci ve öğretmen arkadaşlarımız güzel bir eğitim öğretim ortamı oluşturmuşlar. Bu güzel ortamın öğrencilerin başarılarına sirayet etmesini temenni ediyorum. Okul Müdürü Ali Taşkın ve öğretmenlerime teşekkür ediyorum. Ayrıca öğrencilerinin eğitimleriyle yakından ilgilenen belde belediye başkanımız Feti Gezek'e ve velilerimize teşekkür ederim.

Beldenin yeni okula kavuşması için yoğun çaba sarf ettik. En kısa zaman da yapacağımız açılış ile bu çalışmalarımızı taçlandırmayı hedefliyoruz'' dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Manisa'da Yeni Okulun Temeli Atılıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement