Manisa'da 113 Kişi Zehirlendi! - Son Dakika
Son Dakika Logo

Manisa'da 113 Kişi Zehirlendi!

Manisa\'da 113 Kişi Zehirlendi!
08.06.2014 23:33  Güncelleme: 11:30

Kırkağaç Kaymakamı Sırmalı, "Karakurt Mahallemi'zde düğün yemeğinden dolayı 113 vatandaşımız rahatsızlanmıştır" dedi.

Kırkağaç Kaymakamı Ali Sırmalı, Karakurt Mahallesi'ndeki düğünde dağıtılan yemekten 113 kişinin rahatsızlandığını, sağlık durumlarının iyi olduğunu belirtti.

Kırkağaç Devlet Hastanesini ziyaret ederek zehirlenen vatandaşlar hakkında bilgi alan Sırmalı, "Karakurt Mahallemizde düğün yemeğinden dolayı 113 vatandaşımız rahatsızlanmıştır" dedi.

Sırmalı, rahatsızlanan vatandaşların Kırkağaç, Akhisar ve Soma Devlet Hastanelerine sevk edildiğini söyledi.

Bu kişilerin hastanelerde kontrol altında tutulduğunu belirten Sırmalı, şunları kaydetti:

"Şu an itibarıyla da hiçbirinin hayati tehlikesi bulunmamaktadır. Biz bu konuda özellikle düğün yemeğinden numuneler alarak tahlil için göndereceğiz. Ben bütün rahatsızlanan vatandaşlara geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum. Şu an itibarıyla her şey kontrolümüz altındadır. Bütün sağlık çalışanlarımız gerekli çalışmaları yapmaktadır."

Muhammed Yılmaz ve Esma Eren çiftinin Karakurt Mahallesi'ndeki düğün yemeğine katılan davetliler, bulantı ve kusma şikayetiyle çevredeki hastanelere kaldırılmıştı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Manisa'da 113 Kişi Zehirlendi! - Son Dakika


Advertisement