Manisa Demirci'de Seminerler Devam Ediyor - Son Dakika
Güncel

Manisa Demirci'de Seminerler Devam Ediyor

Manisa Demirci\'de Seminerler Devam Ediyor

Demirci Eğitim Kurumlarını Güçlendirme, Geliştirme ve Destekleme Derneğinin katkıları ve Uzman Psikolog Özkan Şenol'un katılımıyla seminerler devam ediyor.

05.10.2013 14:28  Güncelleme: 14:27

Demirci Eğitim Kurumlarını Güçlendirme, Geliştirme ve Destekleme Derneği tarafından Manisa'nın Demirci İlçesi'nde seminerler veriliyor.

Sabah saat 10.00 da yapılan günün ilk semineri Makine Kimya Hüseyin Çamtepe Ortaokulu´nda gerçekleştirildi. 8. Sınıflara yapılan seminerde sınava nasıl hazırlanmaları gerektiğini anlatan Özkan Şenol aynı zamanda öğrencilere özgüven aşılaması yaptı.

Ardından saat 16.00 da İlçe Halk Eğitim Merkezi Salonunda; İlçemiz Merkez, Belde Köy Okul Müdürleri, Müdür Yardımcıları ile Müdür Yetkili Öğretmenler, Rehber Öğretmenler ve 2013-2014 Eğitim ve Öğretim yılında yeni göreve başlayan stajyer öğretmenlerin katılımı ile devam etti. Seminer konusu "Okullarda AR-GE Yönetimi ve Başarılı Okul Örnekleri" idi.

Son olarak saat 20.00 de İlçemiz İcikler Beldesi'nde, belde halkı ve çevre köylerde ikamet eden öğrenci velilerimize "Çocuklarda ders ve dikkat sorunları, özgüven eksikliği ve teknoloji kullanımı" konulu bir seminer verildi. Sohbet tadında geçen seminerde Özkan Şenol velilere önemli önerilerde bulundu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Manisa Demirci'de Seminerler Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement