Manisaspor'dan Taşkın'a Ret - Son Dakika
Güncel

Manisaspor'dan Taşkın'a Ret

Manisaspor\'dan Taşkın\'a Ret

MANİSASPOR'u geçen sezon 2'nci Ligi'nde şampiyon yaparak 1'inci Ligi'ne çıkardıktan sonra Sarıyer'in teknik direktörlüğüne getirilen Taner Taşkın, eski futbolcusu Ümit Yasin ile genç santrfor Gökdeniz Varol'a talip oldu.

16.08.2016 15:40

MANİSASPOR'u geçen sezon 2'nci Ligi'nde şampiyon yaparak 1'inci Ligi'ne çıkardıktan sonra Sarıyer'in teknik direktörlüğüne getirilen Taner Taşkın, eski futbolcusu Ümit Yasin ile genç santrfor Gökdeniz Varol'a talip oldu.

Taner Taşkın'la özellikle geride bıraktığımız sezonun son haftalarında gerginlik yaşayan Manisaspor Başkanı Abdullah Mergen, tecrübeli teknik adama olumsuz yanıt verdi. Taner Taşkın, son hamle olarak Gökdeniz'i kiralamak için girişimde bulunurken, bu yöndeki görüşmelerin devam ettiği kaydedildi.

Bu arada Başkan Mergen, transfer yasağını kaldırıp yeni sezon önce anlaşma sağlanan futbolcularla resmi sözleşme imzalayabilmek için girişimlerini sürdürüyor. Eski futbolculardan Murat Erdoğan'ın 700 bin, Volkan Babacan'ın 600 bin, Causic'in ise 400 bin TL alacağını pazarlıkla düşürüp taksitlendirmeye çalışan Başkan Mergen, sorunu cumartesi günü Elazığspor'la oynayacakları lig maçına kadar çözmeyi amaçlıyor. Bu arada kulüple sözleşme yenileyen savunma oyuncusu Sercan Türkeri, takımla birlikte antrenmanlara başladı.

UĞUR'DAN KÖTÜ HABER

Manisaspor'un Afyonkarahisar'da kamp yaptığı dönemde antrenmanda sol dizinden sakatlanan yeni transfer Uğur Pamuk'tan kötü haber geldi. Dizindeki ödemin dağılmasından sonra MR'ı çekilen genç futbolcunun ön çapraz bağlarının koptuğu tespit edildi. Önümüzdeki günlerde dizinden ameliyat olacağı bildirilen Pamuk'un an az 6 ay szahalardan uzak kalacağı belirtildi.

- Manisa

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Manisaspor'dan Taşkın'a Ret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement