Manisaspor Maçının Ardından - Son Dakika
Güncel

Manisaspor Maçının Ardından

Manisaspor Maçının Ardından

Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Bülent Korkmaz, oyuncularının son dakikaya kadar müthiş bir oyun sergilediğini belirterek, Oyuncularımı kutluyorum.

29.01.2012 18:35

Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Bülent Korkmaz, oyuncularının son dakikaya kadar müthiş bir oyun sergilediğini belirterek, Oyuncularımı kutluyorum. Oyunun büyük bölümü kontrolümüzde geçti. Maçın kırılma anları vardı ama şans bizden yanaydı. Sahamızda kazanıyoruz ama deplasmanda da kazanmalıyız. Final paslarını doğru kullanabilsek oyunu ilk yarıda kazanabilirdik dedi.

Penaltı atışı ile takımını galibiyete taşıyan Shelton, maçı kazandıkları için mutlu olduklarını söyledi.

Maçın 90 dakika boyunca gidip geldiğini belirten Uğur Uçar ise şunları söyledi

Her iki taraf da maçı kazanabilirdi. Sahamızda çok iyi oynuyoruz ve kazanıyoruz. Artık deplasmanda da puan almamız lazım

Manisaspor Teknik Direktörü Ümit Özat ise pozisyonları değerlendiremedikleri için Kardemir Karabükspor'un cezayı kestiğini ifade ederek, İlk on beş dakika maçın hakimiyeti bizdeydi. İkinci yarı golle başladık. Gol pozisyonlarına girdik ama değerlendiremedik. Galip gelmek içten bile değildi. Bu maçı unutarak önümüzdeki maça bakacağız şeklinde konuştu.

İlk golü attıkları ana kadar iyi bir oyun ortaya koyduklarını belirten Harbuzi, 1-0'a kadar iyi oynadık. 1-1 olunca çok geriye çekildik. Yapmamamız gereken bir pozisyonda hata yaptık ve maçı kaybettik dedi.

Kahe ise altı puanlık bir maçı kaybetmenin üzüntüsünü yaşadıklarını söyleyerek, Beraberlik bizim için çok iyi olurdu. Pozisyonları değerlendiremedik ve puan alamadık diye konuştu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Manisaspor Maçının Ardından - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement