Mardin'de 4 Avukat Tutuklandı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Mardin'de 4 Avukat Tutuklandı

Mardin\'de 4 Avukat Tutuklandı
09.12.2016 16:48

Mardin'de 4 avukat tutuklandıMARDİN'de görevden alınan Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Türk'ün de tutuklandığı terör soruşturması kapsamında gözaltına alınan 4 avukat, çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı.

Mardin'de 4 avukat tutuklandı

MARDİN'de görevden alınan Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Türk'ün de tutuklandığı terör soruşturması kapsamında gözaltına alınan 4 avukat, çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı.

Mardin Büyükşehir Belediyesi Eşbaşkanı Ahmet Türk'ün de tutuklandığı soruşturma kapsamında gözaltına alınan ve Büyükşehir Belediyesi avukatlığını da yapan 4 avukatın emniyetteki sorgularının tamamlanmasının ardından bugün adliyeye çıkarıldı. Savcılıkta ifade veren Mardin Barosu'na bağlı Feyzi Adsız, Seher Acay, Mahmut Bingül ve Ziya Bağı daha sonra tutuklanma talebiyle nöbetçi mahkemeye sevkedildi. Hakime ifade veren 4 avukat, terör örgütüne üye olma suçundan tutuklanarak Mardin E Tipi Cezaevi'ne konuldu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Mardin'de 4 Avukat Tutuklandı - Son Dakika


Advertisement