Mardin'de Trafik Kazası: 4 Ölü, 12 Yaralı - Son Dakika
Güncel

Mardin'de Trafik Kazası: 4 Ölü, 12 Yaralı

Mardin\'de Trafik Kazası: 4 Ölü, 12 Yaralı

Mardin'de, yolcu minibüsü ile ticari taksinin çarpışması sonucu meydana gelen kazada, aralarında 1 yaşında çocuğun da bulunduğu 4 kişi hayatını kaybetti.4'ü ağır toplam 12 kişi yaralandı.

07.10.2012 15:46

Mardin'de, yolcu minibüsü ile ticari taksinin çarpışması sonucu meydana gelen kazada, aralarında 1 yaşında çocuğun da bulunduğu 4 kişi hayatını kaybetti. 4'ü ağır toplam 12 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre kaza, merkeze bağlı Yalım köy civarında bulunan Emniyet Müdürlüğü Özel Harekat Şubesi yakınında meydana geldi. 47 M 1526 plakalı yolcu minibüsü, iddiaya göre, şerit ihlali yaparak karşı yönden gelen Saadettin Sağlam yönetimindeki 47 T 2166 plakalı taksi ile kafa kafaya çarpıştı. Çarpışmanın şiddetiyle minibüs takla attı. Ticari taksi ise hurda haline geldi. Kazada, taksinin şoförü 28 yaşındaki Saadettin Sağlam, oğlu 1 yaşındaki Mehmet Sağlam, 27 yaşındaki Nurten Sağlam ile 22 yaşındaki Mehmet Batu, olay yerinde hayatını kaybetti.

Kazada ölen Saadettin Sağlam'ın eşi Beyhan Sağlam'ın da aralarında olduğu her iki araçtaki toplam 12 kişi de yaralandı. Yaralılar, olay yerine gelen ambulanslarla Mardin Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. - MARDİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Mardin'de Trafik Kazası: 4 Ölü, 12 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement