Mardin'deki Silahlı Saldırı - Son Dakika
Güncel

Mardin'deki Silahlı Saldırı

Mardin\'deki Silahlı Saldırı

Mardin Cumhuriyet Başsavcılığı: "Olayla ilgili olarak Cumhuriyet Başsavcılığımızın talimatıyla 4 kişi gözaltına alınmıştır"

20.09.2013 12:35

Mardin'deki silahlı saldırıda 5 kişinin ölümüyle ilgili olarak 4 kişinin gözaltına alındığı bildirildi.

Mardin Cumhuriyet Başsavcılığı'ndan yapılan açıklamada, dün Mardin Cezaevi önünde yapılan silahlı saldırı sonucunda, Ayşe Sürer (38), Süleyman Fırat Sürer (4), Emine İpek (27), Nizamettin İpek (7) ve Narin İpek (10) isimli kişilerin olay yerinde öldüğü, ölen kişilerin, cezaevine tutuklu olan yakınlarını ziyaret amacıyla geldiklerinin anlaşıldığı belirtildi.

Yapılan soruşturmada olayı gerçekleştiren kişilerin birden fazla oldukları ve kısa namlulu silah kullandıkları bilgisine ulaşıldığına yer verilen açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Ancak zanlıların başlarına kar maskesi veya herhangi bir kamuflaj giysisi takmadıkları tespit edilmiştir. Saldırı olayının, daha önceki olaylarla bağlantılı olarak iki aile arasındaki husumetten kaynaklandığı değerlendirilmektedir. Cezaevi güvenlik kameraları başta olmak üzere ilimizde bulunan tüm güvenlik kameralarının incelenmesine devam edilmektedir. Olayla ilgili olarak Cumhuriyet Başsavcılığımızın talimatıyla 4 kişi gözaltına alınmıştır. Soruşturma devam etmektedir." - Mardin

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Mardin'deki Silahlı Saldırı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement