Mardin'liler Çalışma Platformu Ömerli'de Düzenlendi - Son Dakika
Güncel

Mardin'liler Çalışma Platformu Ömerli'de Düzenlendi

Mardin\'liler Çalışma Platformu Ömerli\'de Düzenlendi

24.sü düzenlenen Mardinler Çalışma Platformu Ömerli İlçesi Yüksekokul Konferans Salonunda gerçekleştirildi.

13.07.2013 11:09  Güncelleme: 11:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çalışma Platformu toplantısına Mardin Valisi Dr. Ahmet Cengiz, Mardin Belediye Başkanı Mehmet Beşir Ayanoğlu, Ömerli Kaymakamı Tekin Erdemir, Ömerli Belediye Başkanı Yılmaz Altındağ, ilçe ve belde Belediye Başkanları, İstanbul, Ankara, İzmir, Adana, Gaziantep, Mersin, Batman ve İskenderun'da bulunan vakıf, dernek temsilcileri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Mardinler Çalışma Platformunun artık gelenekselleşmiş toplantılarının hayat devam ettiği sürece sürdürülmesi ve kalıcı hale gelmesinin önemine vurgu yapan Vali Dr. Ahmet Cengiz: "Mardin medeniyetlerin beşiği, kadim şehir. Çok sayıda kültürün bir arada kardeşçe yaşadığı, belki bu anlamda çok fazla örneği olmayan bir kenttir.

Bu birlik ve beraberliğin gelecek nesillere güçlenerek, pekişerek devam ettirilmesi, çok farklı düşüncelerde olan bu salondaki insanların birlik ve beraberlik içerisinde bu toplantıları bir disiplin içerisinde yapmasıyla mümkün olacaktır. Mardin'i temsil ettiğini düşünen ve gerçekten Mardin'i temsil eden, yöneten insanları, farklı görüşleri temsil eden insanları, siyasi partileri, inançları, düşünceleri bir araya getirmek istiyorsak öncelikle işte burada olduğu gibi, onların önderlerini, öncülerini bir araya getirebilmemiz lazım.

İçinden geçtiğimiz birliğin, beraberliğin, kardeşliğin, huzur ve barışın ülkemizin her bir köşesine, köyüne bölgesine yayılması çabalarının, özverili çalışmaların devam ettiği bir süreçte bu toplantının gündem ağırlığının bu konu olmasını da çok önemsiyorum" dedi ve toplantıyı düzenleyenlere teşekkür etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Mardin'liler Çalışma Platformu Ömerli'de Düzenlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement