Mario Winans ile Kaan'dan Muhteşem Düet - Son Dakika
Güncel

Mario Winans ile Kaan'dan Muhteşem Düet

Mario Winans ile Kaan\'dan Muhteşem Düet

'Yetenek Sizsiniz' yıldızı Kaan'dan, ünlü R&B sanatçısı Mario Winans ile muhteşem düet!

08.03.2013 13:38

'I don't wanna know' şarkısıyla dünyayı sarsan ünlü R&B sanatçısı Mario Winans, genç yıldız KAAN ile muhteşem bir single'a imza atıyor. İkilinin yeteneklerini birleştirdiği, GNL tarafından yayımlanan R&B ve Hip-Hop tarzı 'These Girls' parçası, 08 Mart Cuma günü tüm radyo ve müzik kanallarında müzik severlerle buluşuyor.

'Yetenek Sizsiniz' yarışmasının büyük beğeni toplayan genç yıldızı KAAN, müzik piyasasına, iddialı bir isimle single çalışması yaparak giriyor. 2004 yılında 'I don't wanna know' şarkısı ile uzun süre dünya listelerinde bir numarada kalan, Bad Boy'un süperstarı Mario Winans ile 'These Girls' şarkısını single olarak 08 Mart'ta piyasaya çıkartacak olan KAAN, genç yaşta büyük başarılara imza atıyor.

İlk yüz yüze görüşmelerinde hemen aralarında müziksel anlamda bir bağ olduğunu söyleyen ikili, şarkının büyük ilgi duyacağına ve müzik listelerinin birinci sırasına hızlıca çıkacağına inanıyor. 19 yaşında, dünyaca ünlü bir yıldızla single kaydetmenin ve aynı şahneyi paylaşmanın çok gurur verdiğini söyleyen KAAN, Mario Winans ile birlikte büyük keyif ve tutkuyla çalıştıklarını belirtiyor.

Türkiye'nin en genç R&B, Rap ve Hip-Hop sanatçısı KAAN'ın, Bad Boys'un ünlü yıldızı Mario Winans ile çıkaracağı ve GNL tarafından yayımlanan 'These Girls' parçası 08 Mart Cuma günü müzik severlerle buluşuyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Mario Winans ile Kaan'dan Muhteşem Düet - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement