Marketi 1 Dakika 33 Saniyede Soydular - Son Dakika
Güncel

Marketi 1 Dakika 33 Saniyede Soydular

Marketi 1 Dakika 33 Saniyede Soydular

Adana'da İbrahim Kaya'nın sahibi olduğu marketi 1 dakika 33 saniyede soyan hırsızların sürati, polisi bile şaşkına çevirdi.

03.04.2016 13:27

Adana'da İbrahim Kaya'nın sahibi olduğu marketi 1 dakika 33 saniyede soyan hırsızların sürati, polisi bile şaşkına çevirdi.

Dumlupınar Mahallesi Kıbrıs Caddesi üzerinde bulunan işyerinin güvenlik kamerası kayıtlarına yansıyan soygunda, marketin önüne gelen 2 hırsız, bir süre çevrenin sakin olup olmadığını kontrol etti. Marketin önünden geçerken, güvenlik kamerası ve alarm sistemine de bakıp yerini inceleyen hırsızlar, daha sonra kepenge yöneldi. İki hırsız 1 dakika içerisinde İbrahim Kaya'ya ait marketin kilidini kırdı. Yarıya kadar kaldırdıkları kepenkten içeri giren hırsızlar, kasa ve sigaraların olduğu bölüme yöneldi. Hırsızlardan biri yanlarında getirdikleri çuvalı açtı, diğeri de raflarda bulunan sigaraları doldurdu. Daha sonra hırsızlardan biri, kasadaki çekmeceleri karıştırmaya başladı. Diğeri kapıya yönelirken, arkadaşı kasada bulunan 300 lirayı aldı. Hırsızların marketteki işi de 33 saniyede bitti.

Evinde uyuyan market sahibi İbrahim Kaya, alarm sisteminin cep telefonuna gönderdiği sinyal ile uyansa da dikkate almayıp, işyerine geldiğinde işyerinin soyulduğunu fark etti.

Olayla ilgili araştırma yapan polis, kamera kayıtlarını incelemeye aldı. Ekiplerin yaptığı araştırmada, İbrahim Kaya'nın işyerinden 5 bin lira değerinde sigara ile 300 TL parayı çalan 2 hırsızdan birinin 22 yaşındaki Cengiz Tokgöz olduğu belirlendi. Benzer şekilde 6 işyerini daha soyan Tokgöz, yakalandı. Sorgusunun ardından adliyeye sevk edilen Tokgöz tutuklandı. Polis, diğer hırsızı yakalamak için çalışmasını sürdürüyor.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Marketi 1 Dakika 33 Saniyede Soydular - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement