Marmaris'te bahar havası - Son Dakika
Güncel

Marmaris'te bahar havası

Marmaris\'te bahar havası

MUĞLA'nın Marmaris ilçesinde, kış mevsiminde güneşli hava, yüzleri güldürdü.

09.02.2020 14:32

MUĞLA'nın Marmaris ilçesinde, kış mevsiminde güneşli hava, yüzleri güldürdü. Sahil, yürüyüş ve spor yapanlarla canlanırken, restoran ve kafeteryalar ise deniz manzarası eşliğinde kahvaltı keyfi yapanlarla doldu.

Caddelere konumlandırılmış elektronik termometrelerin 10 dereceyi gösterdiği ilçede, güneşin yüzünü göstermesiyle Marmarisliler ve içede yerleşik olarak yaşayan yabancı uyruklular, sahillere akın etti. Atatürk Caddesi'nden oteller bölgesi olarak adlandırılan Uzunyalı mevkiine kadar uzanan 6 kilometrelik sahil yolu, renkli görüntülere sahne oldu. Vatandaşlar, portatif sandalye ve masalarını deniz kenarına çekerek kahvaltı keyfi yaptı. Eşsiz deniz manzarası eşliğinde sıcak içeceklerini yudumladı. Kimileri oltalarını denize sallayıp, balık tutmaya çalışırken, kimileri de bisiklete binip, sahilde spor ve yürüyüş yaptı. Saman İskelesi'ndeki park çocuklarla dolarken, ebeveynler deniz manzarası eşliğinde güneşli havanın tadını çıkardı.

Arkadaşları ile sahilde kahvaltı yapan Ahmet Timur Özden, "Marmaris'te kış ayında bile bahar havası yaşıyoruz. Böyle güzel bir hava kış mevsiminde ülkemizin hiçbir yerinde yok. Eşsiz deniz manzarası eşliğinde hem kahvaltımızı yapıyoruz hem de sohbetimizi" dedi.14 yaşındaki Aslan Durucan, "Balık tutmayı çok seviyorum. Hafta sonları güneşli havayı gördüğümde oltamı alıp, balık tutmak için sahile geliyorum" dedi.

Meteoroloji Müdürlüğü yetkilileri, "Gündüz güneşli ve kuru soğuklar hakim. Sıcaklıklar 10 ile 15 derece arasında seyredecek" dedi.


Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Marmaris'te bahar havası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement