Marmaris'te güzel havayı gören sokağa çıktı
MUĞLA'nın Marmaris İlçesi'nde ocak ayında yazdan kalma bir gün yaşanırken, güzel havayı fırsat bilenler sokaklara döküldü.
Ülke genelinde hakim olan soğuk havanın aksine Marmaris, ocak ayında yazdan kalma bir gün yaşadı. Geçen salı günü aşırı yağmur yüzünden bazı mahallelerinde su baskını meydana gelen, toprak kaymaları yüzünden yolları kapanan kentteki güzel havayı görenler kendilerini sokaklara attı. Sıcaklığın 17 dereceyi geçtiği ilçede yaşanyar deniz kenarındaki kafelere akın etti. Çocuklar parklarda oynayıp, eğlendi.
Marmaris meteoroloji yetkililerinden alınan bilgiye göre; pazar gününe kadar havanın az bulutlu olacağı, gündüz 14-16, geceleri ise 5-7 derece arasında sıcaklığın değişeceği belirtildi.
Son Dakika › Güncel › Marmaris'te Güzel Havayı Gören Sokağa Çıktı - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.