Marriott Airbnb'ye Rakip Sistem Kuracak - Son Dakika
Güncel

Marriott Airbnb'ye Rakip Sistem Kuracak

Marriott Airbnb\'ye Rakip Sistem Kuracak

Dünyanın büyük otel zincirleri, ortaya çıktığı günden beri ona karşı nasıl tavır koyacaklarını kestiremedikleri Airbnb sistemi ile başedemeyince kendileri sde bu pazara girmeye başladı.

01.05.2019 07:54  Güncelleme: 07:56

Daha önce Accor ve Wyndham'ın girdiği ev paylaşım sistemine şimdi de Marriott girmeye hazırlanıyor.

Business Insider'da yer alan haberde Marriott International'ın önümüzdeki konuyla ilgili hazırladığı projeyi açıklayacak.

İlk aşamada Avrupa ülkelerinden Fransa'nın Paris, İtalya'nın Roma, İngiltere'nin Londra ve Portekiz'in Lizbon şehirlerindebaşlayacak uygulamanın. 2.000 evi kapsayacağı belirtiliyor.

Marriott sistemi yalnız şehir otemllerinde değil kıyı bölgelerindeki evler için de uygulayacak.

Airbnb'nin sistemine daha önhce 2017 yılında Wyndham Destination Network'ün devremülk şirketi RCI, kullanıcıların evlerini diğer kullanıcılarla değiştirmeleri ile başlamıştı. Ondan önce Accor da 2016 yılında, İngiltere merkezli Onefinestay şirketini 168.45 milyon dolara satın alıp 73 milyon dolar ek yatırımyaparak üst düzey ev paylaşım sistemine girmişti.

Zincir otellerin kendilerinin geliştirdikleri pazarlara girmelerini değerlendiren Airbnb'nin kurucusu ve CEO'su Brian Chesky, "ODnların bu Alana girmesindenr memnun oluruz. Onların girmesiyle pazar daha da büyür" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Marriott Airbnb'ye Rakip Sistem Kuracak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement