Masal Gibi Bir Sevgililer Günü Geçirin - Son Dakika
Güncel

Masal Gibi Bir Sevgililer Günü Geçirin

Masal Gibi Bir Sevgililer Günü Geçirin

Masal gibi bir Sevgililer Günü için Marie Antoinette Chocolatier dünyasına adım atın!

04.02.2013 16:56

Marie Antoinette Chocolatier'nin aşıklara özel tatları sevgiyi ifade etmenin en lezzetli yolu. Marie Antoinette Chocolatier'in Sevgililer Günü'ne özel olarak hazırladığı gül ve şeftali aromalı çikolatasıyla aşka bir kez daha yelken açacaksınız.

14 Şubat'ın büyüsü, Marie Antoinette Chocolatier'in tutkuyu yansıtan çikolatalarında canlanıyor. Marie Antoinette Chocolatier'in masalsı çikolata dünyası, sevgiliye olan aşkınızı çikolatanın lezzetli dilinde ifade ediyor.

Marie Antoinette Chocolatier, 14 Şubat için sevgililere özel tadına doyum olmaz bir lezzet hazırladı. Gül ve şeftali aromalı çikolatalar, sevgilinize olan en derin duygularınızın ifadesi olacak. Sevgililer Günü'nde sevdiğinize ikram edeceğiniz Marie Antoinette lezzetleri size tadımlık tutkuyu yaşatacak ve kalplerde yıl boyunca iz bırakacak.

Yapımında hiçbir koruyucu ve katkı maddesinin kullanılmadığı Marie Antoinette Chocolatier ürünleri, günlük olarak üretiliyor ve yapımında, Belçika'dan gelen malzemeler ile Paris'ten gelen meyve özleri ve süslemeler kullanılıyor. Haute couture çikolatanın eşsiz markası Marie Antoinette Chocolatier'nin gül ve şeftali aromalı enfes çikolatası Sevgililer Günü'nde tutkuyu damağınıza getirecek.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Masal Gibi Bir Sevgililer Günü Geçirin - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement