Mayaladıkları Yoğurdun Ayranını İçtiler - Son Dakika
Son Dakika Logo

Mayaladıkları Yoğurdun Ayranını İçtiler

Mayaladıkları Yoğurdun Ayranını İçtiler
25.12.2013 10:04

İSTANBUL (İHA) – ‘Kentköy Projesi’ kapsamında doğayla tanışan çocuklar, mayaladıkları yoğurdun ayranını içti.

İSTANBUL (İHA) – 'Kentköy Projesi' kapsamında doğayla tanışan çocuklar, mayaladıkları yoğurdun ayranını içti.

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün'ün talimatıyla gerçekleştirilen Kentköy Projesinde yer alan çocuklar önce keçi ve ineklerden süt sağdı, sonra da sağdıkları sütten yoğurt yaptı.

Proje kapsamında çocuklarla birlikte yoğurt mayalayan Başkan Akgün, çocuklara sürpriz yaparak mayaladıkları yoğurdun ayranını yolladı. Kendi yaptıkları yoğurdun ayranını, resimlerinin bulunduğu bardaklardan için çocuklar Başkan Akgün'e teşekkür etti.

KENDİ MAHSULLERİNİ TATTILAR

Minikler emeklerinin karşılığını aldı diyen Başkan Akgün, "İkramda ben yanlarında olamadım ama ekibim çocuklara göndermiş olduğum resimli bardaklarla ayranlarını ikram etti. Ayranlarını içerken de kendi yapmış oldukları yoğurdun mahsulü olduğunu anlatan ekibimizin, beni en iyi şekilde temsil ettiğini düşünüyorum. Miniklerimizin mutluluğunu duydum, bu beni daha da mutlu etti. Güzel bir projeye imza attık ve devamı gelecek" dedi. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Mayaladıkları Yoğurdun Ayranını İçtiler - Son Dakika


Advertisement