Medyasoft'a Altın Örümcek'ten 2 Ödül Birden - Son Dakika
Güncel

Medyasoft'a Altın Örümcek'ten 2 Ödül Birden

Medyasoft\'a Altın Örümcek\'ten 2 Ödül Birden

Medyasoft, "Turizm-Seyahat" ve "E-Ticaret" kategorilerinin her ikisinde birden "En İyi Web Sitesi Ödülü"nü aldı.

23.06.2012 14:51

Medyasoft, 10 yıldır internet dünyasının en iyilerinin seçildiği "Altın Örümcek Web Ödülleri" yarışmasında Türk Hava Yolları Kurumsal Web Sitesi projesiyle "Turizm-Seyahat" ve "E-Ticaret" kategorilerinin her ikisinde birden "En İyi Web Sitesi Ödülü"nü aldı. Aynı proje ile "Kurumsal Web Sitesi" kategorisinde 2.'lik elde eden Medyasoft, Ülker Kurumsal Web sitesi projesiyle de "Üretim-Sanayi" kategorisinde en iyi ikinci web sitesi ödülünü kazanarak geceye damgasını vurdu

Geliştirdiği web projeleriyle kurumlara katma değerli hizmet sunan Medyasoft, Altın Örümcek Web Ödülleri Yarışması'nda bir kez daha internet dünyasının en iyileri arasında yerini aldı. Bu yıl 10.'su düzenlenen yarışmada Medyasoft Türk Hava Yolları Kurumsal Web Sitesi Projesi ve Ülker Kurumsal web sitesi projesiyle 2 birincilik, 2 ikincilik kazanarak gecenin yıldızı oldu.

Toplam 34 kategoride, 4.800'ün üzerinde başvurunun gerçekleştiği Türkiye'nin ilk ve tek bağımsız web ödülleri organizasyonu olan Altın Örümcek'te Medyasoft, Türk Hava Yolları Kurumsal Web Sitesi Projesi ile "Turizm-Seyahat" ve "E-Ticaret" kategorilerinin her ikisinde birden "En İyi Web Sitesi Ödülü"nü aldı. Aynı proje ile "Kurumsal Web Sitesi" kategorisinde 2.'lik elde eden Medyasoft, Ülker Kurumsal Web sitesi projesiyle de "Üretim-Sanayi" kategorisinde en iyi ikinci web sitesi ödülüne layık görüldü.

İnternet ve bilişim sektörünün önemli isimlerini bir araya getiren gecede dördüncü kez üst üste kazanılan ödüllerle ilgili açıklama yapan Medyasoft TİME Projeleri Müdürü Tevfik Fikret Bakan, "Kişi ve kurumları yazılım, donanım ve katma değerli eğitim hizmetlerimizin yanı sıra 10 yılı aşkın süredir geliştirdiğimiz projelerle yeni iş dünyasına hazırlıyoruz. Kurumların iş teknolojilerinde çözüm üreticisi misyonuyla sürdürdüğümüz çalışmalarımızda yine internet dünyasının en iyileri arasında yerimizi almaktan dolayı büyük mutluluk duyuyoruz. Bilişim, medya ve iş dünyasının önde gelen isimlerinin yer aldığı jüri üyelerine, halk oylamasına katılarak bizim için çok değerli olan ödülleri kazandıran herkese çok teşekkür ederiz" diye konuştu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Medyasoft'a Altın Örümcek'ten 2 Ödül Birden - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement