Mehmet Y. Yılmaz'dan Ömür Gedik- Ayşe Arman Kıyaslaması - Son Dakika
Güncel

Mehmet Y. Yılmaz'dan Ömür Gedik- Ayşe Arman Kıyaslaması

Mehmet Y. Yılmaz\'dan Ömür Gedik- Ayşe Arman Kıyaslaması

"Röportaj bir işe yaramıyorsa, çırılçıplak resmini de koysan iz bırakamazsın"

05.04.2013 14:13

Cine5'te Ece Vahapoğlu'nun sunduğu "Uzun Lafın Kısası" programına Hürriyet Gazetesi köşe yazarı, gazeteci Mehmet Y. Yılmaz konuk oldu. Gündemdeki konular ve medya dünyasının konuşulduğu programda, Ece Vahapoğlu'nun sorusu üzerine Mehmet Y. Yılmaz, Ömür Gedik'in yaptığı röportajları ve çok konuşulan röportaj fotoğraflarını da değerlendirdi.

Ömür Gedik ve Ayşe Arman'ın röportajlarını karşılaştıran Mehmet Y. Yılmaz, "Ömür Gedik'in Hürriyet Kelebek'teki yaptığı röportajları görüyorsunuz. Ayşe'ninki farklıydı . Ayşe Arman hiçbir zaman röportaj yaptığı kişinin önüne çıkmadı. Onun da samimi fotoğrafları vardı ama Ömür'ün yaptığı bir aşama daha ileri götürüyor. Dekolte elbiseler, yatakta fotoğraflar. Bir sakıncası var mı? O konsept içerisinde çok sakıncası olduğunu düşünmüyorum. Röportajı okutturabilir, dikkati çeker, durdurur, okuyucunun o sayfada kalmasını sağlar. Ama yazdığın röportaj bir işe yaramıyorsa oraya çırılçıplak resmini de koysan okuyucu geçer, iz bırakamazsın. Ayşe Arman iz bıraktı. Çünkü röportajın içeriği önemli." dedi.

Mehmet Y. Yılmaz, şarkıcı Ferhat Göçer'in bir reklam filmi için seslendirdiği "Memleketim" şarkısına yapılan eleştiriler hakkında da konuştu. "Ferhat Göçer sanatçı olarak kendi bildiği üslupta şarkı söylüyor. Buna itiraz edenler neye itiraz ediyor, biri üslubuna o zaman dinlemezsin, diğeri milliyetçilik duygusunun sömürülmesine. Bunu eleştirenler beğenmiyorsa düğmeye basarak kanalı değiştirebilirler. Başka kanala geçilirse, bir süre sonra reklam veren yanlış yaptığını anlayabilir. Doğrusu budur, susturmak değil geçmektir, serbest piyasa her şeyi çözer. " diyerek bu konudaki düşüncelerini paylaştı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Mehmet Y. Yılmaz'dan Ömür Gedik- Ayşe Arman Kıyaslaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement