Mehmetçik'ten Eğitime Destek - Son Dakika
Güncel

Mehmetçik'ten Eğitime Destek

Mehmetçik\'ten Eğitime Destek

Muş'un Hasköy İlçesi'nde faaliyet gösteren Hasköy Korucu ve Şehit Yakınları Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği ile Hasköy İlçe Jandarma Komutanlığı tarafından ihtiyaç sahibi öğrencilere kitap, kırtasiye yardımı yapıldı.

02.03.2016 11:09

Muş'un Hasköy İlçesi'nde faaliyet gösteren Hasköy Korucu ve Şehit Yakınları Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği ile Hasköy İlçe Jandarma Komutanlığı tarafından ihtiyaç sahibi öğrencilere kitap, kırtasiye yardımı yapıldı.

Hasköy Korucu ve Şehit Yakınları Yardımlaşma Derneği ile Hasköy Jandarma Komutanlığı, ilçedeki ekonomik durumu iyi olmayan ailelerin okula giden çoçuklarına destek olmak amacıyla harekete geçerek kitap ve kırtasiye toplama kampanyası başlatıldı. Şehit Mehmet Çapar İlkokulu'ndaki dar gelirli öğrencileri için temin edilen malzemeler, İlçe Milli Eğitim Müdürü Necdet Bozyel, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Ahmet Aksu, Karakol Komutanı Jandarma Başçavuş Hakan Çil, Jandarma Üstçavuş Turan Bakırtaş, Uzman Jandarma İsmail Bilgiç, Hasköy Korucu ve Şehit Yakınları Yardımlaşma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Akçil ve Yönetim Kurulu üyesi Sefer Akçil'in de katılımıyla öğrencilere dağıtıldı. Okullarına yapılan sürpriz ziyaret ve hediyelerden dolayı çok mutlu olan öğrenciler, Hasköy Korucu ve Şehit Yakınları Yardımlaşma Derneği ve Hasköy Jandarma Komutanlığı personeline teşekkür etti.

Hasköy Korucu ve Şehit Yakınları Yardımlaşma Derneği Başkanı Erkan Akçil, kampanyanın ileriki dönemlerde de devam edeceğini ve daha fazla öğrenciye ulaşmayı hedeflediklerini söyledi. Yönetim Kurulu üyesi Sefer Akçil ise devletin şefkat elini her zaman vatandaşlara uzattığını vurguladı. Sefer Akçil, şöyle dedi:

"Doğu ve Güneydoğu'daki teröre rağmen, Hasköy'de nuzur içinde yaşıyoruz. Herkese bir çağrı yapıyorum, biz de Kürdüz, biz de bu çevrenin, bu coğrafyanın çocuklarıyız. Hiç kimse bu katliama ve zulümlere, terör olaylarına fırsat vermesin. İsteriz ki herkes kardeşçe yaşasın, çocuklarına ve geleceğine sahip çıksın." - Muş

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Mehmetçik'ten Eğitime Destek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement