Kreşte Hayatını Kaybeden Minik Tuana, Gözyaşları Arasında Toprağa Verildi - Son Dakika
Son Dakika Logo

Kreşte Hayatını Kaybeden Minik Tuana, Gözyaşları Arasında Toprağa Verildi

08.11.2018 14:19  Güncelleme: 16:57

Bursa'da kreşte yemek yedikten sonra uyurken solunumu durması sonucunda hayatını kaybeden 1 yaşındaki Melisa Tuana Memiş, amcasının kucağında götürüldüğü mezarlıkta gözyaşları arasında toprağa verildi.

Bursa'nın İnegöl ilçesinde kreşte yemek yedikten sonra uyurken solunumu durması sonucunda hayatını kaybeden 1 yaşındaki Melisa Tuana Memiş, gözyaşları içinde toprağa verildi.

"40 DAKİKADIR ÇOCUĞA HİÇ BAKILMAMIŞ"

Cenazede konuşan Melisa'nın babası İbrahim Memiş, "Sonuna kadar şikayetçiyiz. İhmal var. 40 dakika önce kalbi durduğunu söyledi doktor. 40 dakikadır çocuğa hiç bakılmamış. Konu kapatılamaz. Başka birinin de başına gelmesin. Başkaları da yanmasın. Zor, gerçekten çok zor. Şikayette bulundum, devamını da getireceğim. Orada çalışan kişinin ihmali sonucu yavrumuz öldü. Biz onlara çocuğumuzu emanet edip gidiyoruz. Sabah çocuğumu ben bıraktım. Beni öğleden sonra aradılar; 'Çocuğunuz morardı, ölmüş' dediler ve telefonu kapattılar. 1 yaşındaki çocuğumun ağzından pilav taneleri çıktı. Biz de yemek veriyoruz çocuğumuza ama hemen uyutmuyoruz. Yoksa biz de biliriz yedir ve yatır yapmasını" dedi.

Kreşte Hayatını Kaybeden Minik Tuana, Gözyaşları Arasında Toprağa Verildi

AMCASININ KUCAĞINDA MEZARLIĞA GÖTÜRÜLDÜ

Minik tabuta konulan Melisa'nın cenazesi, Çimen Camii'ne götürüldü. burada öğlen namazından sonra kılınan cenaze namazının ardından, amcası Şener Memiş'in kucağında mezarlığa götürüldü.

GÖZYAŞLARI SEL OLDU

Minik Melisa'nın cansız bedeni, Hastane Mezarlığı'nda gözyaşlarıyla toprağa verildi.

Cenaze töreninden kareler;

Kreşte Hayatını Kaybeden Minik Tuana, Gözyaşları Arasında Toprağa Verildi
Kreşte Hayatını Kaybeden Minik Tuana, Gözyaşları Arasında Toprağa Verildi
Kreşte Hayatını Kaybeden Minik Tuana, Gözyaşları Arasında Toprağa Verildi
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kreşte Hayatını Kaybeden Minik Tuana, Gözyaşları Arasında Toprağa Verildi - Son Dakika


Advertisement