Memurlara Oryantasyon Eğitimi Verildi - Son Dakika
Güncel

Memurlara Oryantasyon Eğitimi Verildi

Memurlara Oryantasyon Eğitimi Verildi

Manisa Belediyesi'nde yeni göreve başlayan memurlara, hizmete alıştırma eğitimi düzenlendi.

30.01.2012 16:31

Eğitim kapsamında Manisa Belediyesi'nin tarihçesi, belediye kanunu ve ilgili temel mevzuat, belediye üst yönetimi, müdürlükler ve görevleri hakkında bilgi verildi.

Kurum değişikliği hakkını kullanarak uzman erbaşlıktan ayrılarak Manisa Belediyesi'ne başvuran 10 personel, 657 sayılı devlet memurları kanununa tabi devlet memuru olarak belediyedeki kadrolara yerleştirildi. Göreve başlayan yeni memurlara Belediye Encümen Salonu'nda hizmete alıştırma eğitimi verildi.

Eğitimin öncesi konuşan Belediye Başkan Yardımcısı Funda Solak, 24 yıllık hizmet hayatında ilk günkü çalışma azim ve heyecanını hissettiğini belirterek, göreve başlayan 10 personele işlerini severek yapmaları tavsiyesinde bulundu. Solak, "İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü'nce hazırlanan hizmete hazırlık eğitimi çerçevesinde yeni göreve başlayan memurlarımızın belediyemizi tanımaları ve görevlerini daha bilinçli yapmalarını sağlamak için Manisa Belediyesi'nin tarihçesi, belediye kanunu ve ilgili temel mevzuat, belediye üst yönetimi, müdürlükler ve görevleri hakkında bilgi vermek amacı ile bu eğitimi düzenlemekteyiz. Yeni personelimize belediye kalite yönetim ilkeleri, misyon ve vizyonu anlatarak, işe uyum sürecini hızlandıracağız." dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Memurlara Oryantasyon Eğitimi Verildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement