Merinos'ta Alişan Coşkusu - Son Dakika
Güncel

Merinos'ta Alişan Coşkusu

Merinos\'ta Alişan Coşkusu

'Temaşa-i Ramazan' programı kapsamında Bursa'da konser veren ünlü sanatçı Alişan, seslendirdiği türkülerle hayranlarına coşkulu bir Ramazan akşamı yaşattı.

16.07.2014 16:29  Güncelleme: 16:24

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilen 'Temaşa-i Ramazan' etkinlikleri kapsamında Bursa'da konser veren Alişan, en güzel türküleriyle sanatseverlere coşkulu bir akşam yaşattı.

Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden Kültür A.Ş. tarafından organize edilen 'Temaşa-i Ramazan' programı kapsamında, Merinos Park'ta bir araya gelen vatandaşlar, özel konserlerle eğlenceli anlar yaşadı. Programda önce Yalçın Akbulut konser verdi. Akbulut'un ardından da usta sanatçı Alişan, Bursalı hayranlarıyla bir araya geldi. Vatandaşlar, Alişan'ın türküleriyle doyasıya eğlendi. Keyifli görüntülerin yaşandığı konserde en sevilen türkülerini seslendiren Alişan, Bursalı hayranlarından bol bol alkış aldı. Sanatçının hareketli türkülerine, sevenleri de dans ederek ve halay çekerek eşlik etti. Alişan, Bursa'da konser vermenin kendisini çok mutlu ettiğini söyleyerek de hayranlarının gönlünü fethetti. Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Atilla Ödünç ile Bursa Kültür A.Ş. Genel Müdürü Rıfat Bakan, keyifli konserden dolayı tebrik ettikleri Alişan'a çiçek ve plaket verdi. Alişan, Temaşa-i Ramazan programı kapsamında bu akşam saat 21.30'da da Orhangazi İlçesi'nde konser verecek.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Merinos'ta Alişan Coşkusu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement