Mersin İdmanyurdu Taktik Çalıştı - Son Dakika
Güncel

Mersin İdmanyurdu Taktik Çalıştı

Mersin İdmanyurdu Taktik Çalıştı

Pazar günü deplasmanda Torku Konyaspor'la karşılaşacak olan Mersin İdmanyurdu, yeni teknik direktörü Bülent Korkmaz yönetiminde Tevfik Sırrı Gür Stadı'nda yaptığı antrenmanda taktik çalışması üzerinde durdu.

25.09.2015 13:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Pazar günü deplasmanda Torku Konyaspor'la karşılaşacak olan Mersin İdmanyurdu, yeni teknik direktörü Bülent Korkmaz yönetiminde Tevfik Sırrı Gür Stadı'nda yaptığı antrenmanda taktik çalışması üzerinde durdu.

Isınma koşularıyla başlayan antremanda daha sonra 5'e 2 pas çalışması yapıldı. Ardından kanat ve şut çalışmasıyla devam eden çalışma, yapılan çift kale maç ile son buldu. Sakatlığı geçen Welliton ve Berkan ise düz koşu yaparak antrenmanı tamamladı.

Bülent Korkmaz, idmanda futbolcularıyla bire bir ilgilenerek hataların en aza indirilmesi için uyarılarda bulundu. Korkmaz, Torku Konyaspor maçından mutlaka puanla ayrılmak istediklerini söyledi.

İZOL BAKLAVA İKRAM ETTİ

Öte yandan Mersin İdmanyurdu Onursal Başkanı Hamit İzol, kırmızı lacivertli takımın antrenmanını izledi. Hamit İzol, Tevfik Sırrı Gür Stadı'nda futbolcular ve yöneticilerle bayramlaştı, oyunculara baklava ikram etti. - Mersin

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Mersin İdmanyurdu Taktik Çalıştı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement