Mezuniyet Töreni Gerçekleştirildi - Son Dakika
Güncel

Mezuniyet Töreni Gerçekleştirildi

Mezuniyet Töreni Gerçekleştirildi

Öğrenciler için Nizip Belediyesi Salonunda düzenlenen tören mezuniyet pastasının kesilmesiyle başladı.

12.06.2012 09:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Nizip Meslek Yüksekokulunda Mezuniyet Töreni Gerçekleştirildi

Gaziantep Üniversitesi Nizip Meslek Yüksekokulundan mezun olan öğrenciler için Nizip Belediyesi Salonunda düzenlenen tören mezuniyet pastasının kesilmesiyle başladı.

Mezuniyet Törenine; Gaziantep Milletvekili Mehmet Sarı, Nizip Kaymakamı Yaşar Karadeniz, Nizip Belediye Başkanı Hacı Fevzi Akdoğan, Nizip Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Özaslan, Gaziantep Üniversitesi Rektör Danışmanı Prof. Dr. Cahit Bağcı, Nizip Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Serdar Derman, GAÜN Genel Sekreter Yardımcısı Ökkeş Demir, öğretim elamanları, öğrenci velileri ve öğrenciler katıldı.

Mezuniyet Töreninin açılış konuşmasını yapan Nizip Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Özaslan, mezuniyetin harman yeri olduğunu ve bu harmanın da ürünlerin hasatı olduğunu söyledi. Prof. Dr. Özaslan mezun olan öğrencilere seslenerek; "Protokol mensuplarının ileride yerini alacak siz gençlerin hayatını farklı açılardan bakma yetisi, gerekli bilimsel donanım ve literatür bilgisiyle donanmış olarak mezun olduğunuz gündür. Hepiniz bu törende Gaziantep Üniversitesi Nizip yerleşkesinin tüm Türkiye'ye yayılan yıldızları, Belkız'dan yükselen hilalleri olacaksınız" diyerek, parlayan yıldızın hilali olmanın sorumluluk işi olduğunu söyledi.

"Gaziantep Üniversitesi mezunu olmak, Gaziantep Üniversitesi diplomasını taşımak özel bir duygudur" diyen Prof. Dr. Özaslan, "Bu duyguyu ömrünüz boyunca taşıyacak ve bu duyguyla Gaziantep Üniversitesi mensubu olma ayrıcalığıyla aldığınız bütün bilgi, beceri ve anlayışı, eğitimin hareketlerinizdeki kalıcı değişim ölçümlenmesini tüm Türkiye'ye ve tüm dünyaya yayacaksınız" diye konuştu.

Eğitim yılı içerisinde katılarından dolayı Gaziantep Milletvekili Mehmet Sarı'ya Nizip Kaymakamı Yaşar Karadeniz tarafından plaket tadim edilirken; Nizip İlçe Jandarma Komutanı Çağırı Demiröz'e Prof. Dr. Cahit Bağcı, Nizip İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Kantar'a Nizip Belediye Başkanı Hacı Fevzi Akdoğan, Prof. Dr. Cahit Bağcı'ya Prof. Dr. Mehmet Özalan ve Yrd. Doç. Dr. Serdar Derman, Yrd. Doç. Dr. İ. Halil Kılıç'a Prof. Dr. Cahit Bağcı ve Nizip Eğitim Fakültesi Sekreteri Mehmet Tatar'a Prof. Dr. Mehmet Özaslan ve Ökkeş Demir tarafından plaket takdim edildi.

Ayrıca törende dereceye giren öğrencilere temsili diplomaları verildi. Bilgisayar Programcılığı bölümü ikinci öğretim öğrencilerinden Oğuzhan Dabak birinci, Bankacılık ve Sigortacılık bölümü öğrencilerinden Dilek Yalçın ikinci ve Bilgisayar Programcılığı ikinci öğretim öğrencilerinden Mehmet Zafer Aslan üçüncü olurken; belgelerini törene katılan tüm protokolün katılımıyla aldılar.

Mezuniyet töreni öğrencilerin hep birlikte kep atmalarıyla sona erdi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Mezuniyet Töreni Gerçekleştirildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement