MHP Genel Başkan Yardımcısı Celal Adan, dört eski bakan hakkındaki fezlekelere ilişkin, "Bu mesele, karambole getirilerek çözülemez, aydınlatılamaz. Milletin emanetine mevkisi makamı ne olursa olsun, her kim ihanet ederse bunun hesabını verir" değerlendirmesini yaptı.
Adan, yaptığı yazılı açıklamada AK Partili dört eski bakan hakkındaki fezlekelerin 5 Mayıs Pazartesi günü TBMM gündemine getirileceğini belirterek, bu tarihin Meclis TV'nin yayın yapmadığı bir tarih olduğu için seçildiğini ileri sürdü.
Adan, açıklamasında şu değerlendirmelerde bulundu:
"Bu mesele, karambole getirilerek çözülemez, aydınlatılamaz. Milletin emanetine mevkisi makamı ne olursa olsun, her kim ihanet ederse bunun hesabını verir. AKP'li vekillerin kaldırdığı ellerle aklansalar bile eninde sonunda tecelli edecek olan adaletle bu hesap verilir. Adaletten hiç kimse kaçamaz.
Bugün milli irade kapkaççılığı yapanlar, TV yayınlarını bile fırsat bilerek milletten gerçekleri saklamaya çalışanlar eninde sonunda ettiklerini bulacaklardır. Milliyetçi Hareket Partisi bütün bu hüllelerin farkındadır. Milletimizin kör kuruşunun takipçisi olmaya devam edecektir." - Ankara
Son Dakika › Güncel › MHP Genel Başkan Yardımcısı Adan Açıklaması - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.