MHP Millet Vekili Adayları Liseli Gençlerle Buluştu - Son Dakika
Güncel

MHP Millet Vekili Adayları Liseli Gençlerle Buluştu

MHP Millet Vekili Adayları Liseli Gençlerle Buluştu

Isparta Ülkü Ocakları Ortaöğretim Masası Tarafından 3. İstişare Toplantısı Gerçekleştirildi

29.04.2011 17:16  Güncelleme: 17:17

Nisan ayı faaliyetleri içerisinde göndermiş olduğumuz raporda belirttiğimiz 25.04.2011 tarihinde düzenleyeceğimiz toplantıyı gerçekleştirmiş bulunmaktayız.

Toplantıya Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanımız İsa YALÇIN Milletvekili Adayımız Büyükelçi Dr. Hüseyin Avni BIÇAKLI, Milletvekili Adayımız Ahmet AYYILDIZ, Lise Öğretmenlerimiz katıldı. Toplantıda içerik olarak İl Başkanımız ve Milletvekili Adaylarımız Lise zamanında yaşadıklarını ve tecrübelerini arkadaşlarımıza aktararak birtakım öğütler verdiler.

MHP İl Başkanımız İsa Yalçın Bey gençlik yıllarında her zaman bir ülkücünün ailesine ve topluma faydalı ve örnek gösterilen kişi olması gerektiğini vurgulayarak derslerinde ve hayatında daima başarılı olmalarını lise teşkilatına öğütledi.

Milletvekili Adayımız Dr. Hüseyin Avni Bıçaklı Bey ise Bir ülkücünün kendisine daima ileriye dönük hedefler koymasını ve bu hedefe tam inanarak çalışmasını sürdürdüğü takdirde başarıya ulaşma yolunda büyük ilerleme kaydedeceğini belirtti.

Türkmenistan'da Büyükelçilik yaparken Turan Ülküsünün bir hayal olmadığını ve bu gerçeği daha iyi kavradığını çalışarak azmederek bu ülküyü gerçekleştirebileceğimizin bilincine vardığını açıkladı.

Milletvekili Adayımız Ahmet AYYILDIZ Bey ise Ülkücünün elinde daima bir kitap olmasını kendisini Türklük ve İslam noktasında daima geliştirmesi gerektiğini ve hayatını bu temeller üzerine kurması gerektiğini belirterek konuşmasına son verdi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel MHP Millet Vekili Adayları Liseli Gençlerle Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement