Milli Eğitim Müdürü Özcan, Öğrencilere Başarı Diledi - Son Dakika
Güncel

Milli Eğitim Müdürü Özcan, Öğrencilere Başarı Diledi

Milli Eğitim Müdürü Özcan, Öğrencilere Başarı Diledi

Edirne Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Özcan, Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş Sınavına (TEOG) girecek öğrencilere başarılar diledi.

22.11.2016 10:29

Edirne Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Özcan, Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş Sınavına (TEOG) girecek öğrencilere başarılar diledi.

Özcan, yaptığı yazılı açıklamada, ortak sınavların TEOG sınavlarının yarın ve 24 Kasım Perşembe günü yapılacağını hatırlattı.

Öğrencilerin hepsine güvendiğini ifade eden Özcan, şunları kaydetti:

"Yapılacak olan ortak sınavları, en güzel şekilde başaracağınıza olan inancımız tamdır. Yoğun ve yorucu bir çalışma sürecinden sonra edinmiş olduğunuz bilgilerinizi yansıtacağınız bu sınavda, heyecanınıza yenik düşmeyerek başarılı olmanız en büyük isteğimizdir. Çünkü hedeflerinize ulaşabilmenizin şartı, sınav kaygısından ve stresten uzak bir sınav geçirmenizdir. Başarının tek göstergesi sınav değildir. Sınavlar çabaların sonuçlarını değerlendirmeye yönelik araçlardır. Başarı ve başarısızlığı her şeyin başlangıcını ve sonu olarak görmemek gerekir."

Özcan, başarının tesadüfle değil, düzenli ve sistemli çalışmayla geldiğine işaret ederek, "Sadece sınavlarda değil, yaşamımızın her döneminde başarı göstermeniz en önemli dileğimizdir. Başarılı olduğunuz sürece kendinize olan güveniniz de artacaktır. Bizler sizleri yarınlarınızın temsilcileri olarak görüyor ve sizlere çok önem veriyoruz. Bizim için çok değerlisiniz. Sizlerin güzel ahlaklı, araştıran, sorgulayan, milli ve manevi değerlerimize sahip çıkan gençler olarak yetişmeniz, övünç kaynağımız olacaktır." ifadelerini kullandı.

Hüseyin Özcan, sınava girecek tüm öğrencilere başarı dileğinde bulundu.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Milli Eğitim Müdürü Özcan, Öğrencilere Başarı Diledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement