Minibüsün Altından Kriko ile Kurtarıldı - Son Dakika
Güncel

Minibüsün Altından Kriko ile Kurtarıldı

Minibüsün Altından Kriko ile Kurtarıldı

Sancaktepe Mahallesi'nde yasak olan yerden U dönüşü yapan minibüs ile ehliyetsiz sürücünün kullandığı motosiklet çarpıştı.

29.05.2014 10:55  Güncelleme: 16:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kaza Sancaktepe Emek mahallesi Ordu caddesi girişinde meydana geldi. İddialara göre 34 BC 2335 plakalı minibüsün sürücüsü Hilmi Kaymaz, yasak olan yerden U dönüşü yaptı. Bu sırada ehliyetsiz olduğu öğrenilen motosiklet sürücüsü Engin Çelik de ters yönden geldiği sırada, minibüse çarptı.

Çarpmanın etkisiyle motosiklet sürücüsü genç, minibüsün altına girdi. Kazayı gören vatandaşlar hemen, ambulans, polis ve itfaiye ekiplerine haber verdi. Vatandaşlar ve polis ekipleri ambulans ve itfaiye gelene kadar, kriko yardımıyla minibüsü yukarı kaldırıp, yaralı genci sıkıştığı yerden çıkardı. Bir restoranda motosikletle yemek servisi yaptığı öğrenilen yaralı gence, kazayı gören kadın başını okşayıp su dökerek yardımcı olmaya çalıştı.

Olay yerine gelen ambulanstaki sağlık ekipleri Engin Çelik'e ilk müdahaleyi yaptıktan sonra ambulansa alıp hastaneye götürdü.

İki sürücünün de kural ihlali yapması sonucu meydana gelen kazayla ilgili olarak minibüs sürücüsü kendini savundu. Hilmi Kaymaz çekim yapan gazetecilere "Motor alttayken çekebildin mi?" diye sordu. Basın mensubunun "hayır" cevabını vermesi üzerine, "Motor minibüsün altındayken çekemediysen ne kıymeti kaldı ki" diye karşılık verdi.

Motosiklet sürücüsünün ters yönden geldiğini söyleyen Kaymaz, "Ben dönerken anında ne olduysa oldu. Çocuk hafif bir şekilde yaralandı. Buradan dönüş yeri var siteden çıkanlarda buradan dönüyor ben de buradan dönüyorum. Bu tersten geliyordu" diye konuştu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Minibüsün Altından Kriko ile Kurtarıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement