Minik Öğrencilerden Vali Harput'a Konser - Son Dakika
Güncel

Minik Öğrencilerden Vali Harput'a Konser

Minik Öğrencilerden Vali Harput\'a Konser

Nuri Erbak İlköğretim Okulu öğrencileri Harput'u makamında ziyaret ederek kurdukları ritim orkestrası ile mini bir konser verdiler.

04.04.2013 16:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Nuri Erbak İlköğretim Okulu öğrencileri Bursa Valisi Şahabettin Harput'u makamında ziyaret ederek kurdukları ritim orkestrası ile mini bir konser verdiler.

Öğrenci grubunun yaptığı ziyaret ve verdikleri konserden duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Harput, " Beni çok mutlu ettiniz, diliyorum hep mutlu olursunuz. Çok iyi bir okulda okuyorsunuz öğretmeniniz ve idareciniz size sahip çıkarak güzel bir grup kurmuşsunuz" dedi.

Başarının arkasında hep çalışmanın olduğunu belirten Vali Harput; " Başarıyı ancak çalışma getirir. Dürüst olun ve çok çalışın. Ben sizlere güveniyorum, hepinize başarılar diliyorum. Evlerinize gittiğinizde ailelerinize de benden selam söyleyin." Dedi.

Müzik öğretmeni Gökçin Karaca ise " Kurmuş olduğumuz bu grup ile Ulusal ve Uluslar arası festivallerde Bursa'mızı ve Ülkemizi temsil etmek istiyoruz" dedi.

Konserin sonunda öğrenciler ile tek tek ilgilenen Vali Harput, öğrencilere Çikolata ikram etti.

Nuri Erbak İlköğretim Okulu Müzik öğretmeni Gökçin Karaca önderliğinde, 5,6,7. Sınıf öğrencilerinden oluşturulan grup, yaklaşık 1 yıldır çalışmalarına devam etmekte ve Orf çalgılarından oluşmaktadır.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Minik Öğrencilerden Vali Harput'a Konser - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement