Minik Yüreklerden Suriye'ye Yardım - Son Dakika
Güncel

Minik Yüreklerden Suriye'ye Yardım

Minik Yüreklerden Suriye\'ye Yardım

Burç Çukurova Anaokulu ile Kimse Yok mu Derneği Adana Şubesi tarafından ortaklaşa yürütülen çalışmalar kapsamında Suriye'ye yardım eli uzatıldı.

02.01.2013 10:05

Adana'da anaokulu öğrencileri, anne ve babalarının yanı sıra öğretmen ve okul yönetiminin de desteğiyle Suriye'ye battaniye yardımında bulundu

Burç Çukurova Anaokulu ile Kimse Yok mu Derneği Adana Şubesi tarafından ortaklaşa yürütülen çalışmalar kapsamında Suriye'ye yardım eli uzatıldı. Bu kapsamda şiddeti her geçen gün tırmanan çatışmalara rağmen ülkesini terk etmeyen Suriyelilere gönderilmek üzere tamamen gönüllük esasına dayalı olarak başta battaniye olmak üzere kilim, halı, giyeceğin yanı sıra çeşitli eşyalar toplandı.

Toplanan yardımlar, Kimse Yok mu Derneği tarafından tahsis edilen TIR'lara yüklenerek, ihtiyaç sahiplerine dağıtılmak üzere Suriye'ye gönderildi.

Burç Okulları Genel Müdürü Sultan Sözeri, Suriye'ye yardım için kenetlendiklerini ifade etti. Sözeri, eğitim öğretim kalitesi kadar bir öğrencinin insani değerleri bilerek yetişmesinin büyük önem taşıdığını bu açıdan bakıldığında öğrencilerini duyarlı davranışlarının kendilerini sevindirdiğini söyledi.

Anaokulu Müdürü Ramazan Başol ise, "Bazı öğrencilerimizin evlerinde yanlarından hiç ayırmadıklarını söyledikleri battaniyelerini getirip vermeleri çok anlamlıydı" dedi. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Minik Yüreklerden Suriye'ye Yardım - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement