Müzik Dünyasının Yeni Alev'i - Son Dakika
Güncel

Müzik Dünyasının Yeni Alev'i

Müzik Dünyasının Yeni Alev\'i

Alev Kurmuş, müzik tutkusunun peşinden gitmeye karar vererek yepyepi bir yorum ve albümle dinleyicilerinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

12.03.2014 17:01

"Ruhun gemisi hayallerdir, Alev Kurmuş ruhun gemisi ile geliyor" parolası ile yolan çıkan, bir süre öncesine kadar IT sektöründe isim yapmış bir ürün müdürü olan Alev KURMUŞ, müzik tutkusunun peşinden gitmeye karar vererek yepyepi bir yorum ve albümle dinleyicilerinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Hüsnü ŞENLENDİRİCİ, Hande YENER, Erhan GÜLERYÜZ, Bülent ERSOY, Deniz ARCAK, Burak KUT, Metin ÖZÜLKÜ gibi pek çok ünlü müzisyenle birlikte çalışan aranjör eşi Kaan KURMUŞ'un yönetmeliğinde piyasaya girmeye hazırlanan Alev KURMUŞ, Orgone Digital Media etiketi ile maxi single çalışmasını hayata geçirdi. Toplam dört parçadan oluşan albümde sözler Alev KURMUŞ, besteler ise Kaan KURMUŞ' a ait. Albüm üç hareketli, bir slow şarkıdan oluşuyor.

Albümün hareketli şarkılarından Aşka Köle isimli klibin çekimleri Londra'da tamamlandı ve klip yönetmeni koltuğunda başından bu yana eşinden desteğini esirgemeyen Kaan KURMUŞ oturdu.

İnternet, sosyal medya gibi platformlarda gösterilen klip kısa süre geçmesine rağmen oldukça rağbet görüyor. Kısa bir süre sonra müzik kanalları başta olmak üzere pek çok televizyon kanalında da video klip yayınlanmaya başlıyor!..

Doğu batı ezgilerini harmanlayan altyapılar ve oldukça farklı kendine özgü ses rengi, görüntüsüyle daha şimdiden oldukça ses getiren müzisyenin 20 Mart 2014'te İTunes'ta satışa çıkacak albüm büyük bir merakla bekleniyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Müzik Dünyasının Yeni Alev'i - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement