Modaya Dilovası'nda da Uyuldu - Son Dakika
Güncel

Modaya Dilovası'nda da Uyuldu

Modaya Dilovası\'nda da Uyuldu

Son günlerdeki çözüm süreci söylemlerine, iktidara şirin görünmek isteyen yöneticilerin milli değerlerden uzak kalma modasına Dilovasında da uyuldu.

08.05.2013 11:23

MHP Dilovası İlçe Başkanı Ayhan Akay; İlçe Kaymakamlığı ve Milli Eğitim Müdürlüğünce organize edilen "Dilovası Akademi" proğramın açılışında İstiklal Marşının okunmaması ve salonda bir tane bile Türk Bayrağı asılmamasına tepki gösterdi. MHP İlçe Başkanı Ayhan Akay'ın açıklaması şöyle

Dilovası Kaymakamlığı ve İlçe Mili Eğitim Müdürlüğü tarafından ilçede Dilovası Akademi adı altında 125 üstün yetenek ve25 yazarın ilçedeki bir hafta boyunca yapacağı proğram öncesi Bejan Matur'un PKK Teröristlerle yaptığı yıkıcı, bölücü ve Türk asker polis ve devletimizi alenen hakaret sayan yalan yanlış bilgileri de içine alan "Dağın ardına bakmak" adlı kitabı dağıtımını endişe ve üzüntü ile karşıladık. Bunun akabinde bu sefer de Devletin ilçedeki iki temsilcisinin ortak hazırladığı resmi içerikli ve bir çok kamu görevlisinin, öğrencinin bulunduğu bir ortamda İstiklal Marşının okutulmaması ve bir adet bile Türk Bayrağının asılmamasını orada bulunan öğrenci, eğitimci ve katılımcılardan esefle öğrenmiş bulunuyorum.

Birleştirici olduğu iddia edilen böyle bir toplantının daha başlamadan kitap skandalı ile adını duyurması ardından salonda sadece öğrenciler, eğitimciler, katılımcılar ve prorokolün bulunduğu bir ortamda tek bir tane bile Türk Bayrağının asılmaması ve açılış programında istiklal marşımızın okutulmamasını devletimizin Dilovasındaki temsilcisi Hasan Göç'e, adı milli eğitim müdürü olan Hayrettin Uyar ile proje müellifi dedikleri ve ne amaca hizmet ettiğini anlayamadığımız proje müellifi yazar! Fahri Tuna'nın daha duyarlı olmalarını bekliyoruz.

Bizler yapılan her güzelliğin yanında olduğumuz gibi yapılan her yanlış ve ihmalin de karşısında olduğumuzu açıkça belirtmek istiyorum" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Modaya Dilovası'nda da Uyuldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement