Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Moody's, Doğuş Holding AŞ'nin uzun vadeli kredi notunu "Ba2", görünümünü ise "durağan" olarak teyit etti.
Doğuş Holding tarafından yapılan açıklamada, Moody's'in, Doğuş Holding'in uzun vadeli kredi notunu "Ba2", not görünümünü ise "durağan" olarak teyit ettiği belirtildi.
Açıklamada, Moody's'in makroekonomik görünümdeki kırılganlıklara rağmen Doğuş Grubu'nun güçlü finansal profilini koruması, lokomotif şirketlerinin istikrarlı performansı, muhafazakar ve sürdürülebilir borçlanma stratejisinin bu değerlendirmenin gerekçeleri arasında gösterildiği ifade edildi. - İstanbul
Son Dakika › Güncel › Moody's, Doğuş Holdingin Kredi Notunu Ba2 Olarak Teyit Etti - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.