Mothercare'de Okul Heyecanı Başladı - Son Dakika
Güncel

Mothercare'de Okul Heyecanı Başladı

Mothercare\'de Okul Heyecanı Başladı

Okulların açılmasına sayı günler kala Mothercare Mağazaları anne ve babaların uğrak adresi oluyor.

05.09.2012 09:44

0-8 yaş arasındaki çocuklar için giyimden, aksesuara kadar yüzlerce ürün seçeneği sunan Mothercare, Early Learning Centre(ELC)'nin eğitici ve öğretici oyuncaklarıyla da okul öncesi eğitimde anne ve babaların tercihi oluyor.

2007 yılından itibaren Mothercare bünyesinde yer alan ELC, okul öncesi eğitimin bir parçası olan eğlenceli ve eğitici oyuncak seçenekleriyle küçüklerin kolay öğrenimini sağlıyor. Okuma ve yazmaya yeni başlayan çocuklar, alfabetik boyama kalıpları ile harfleri ve sayıları öğrenirken, rengarenk boya kalemleriyle de renk bilgisini geliştiriyor. Boyama ve yazı tahtaları çocukların öğrendiklerini tekrar etme şansı sunarken, oyun kartları hafızlarını kuvvetlendiriyor.

Mothercare'de yüzlerce ürün seçeneği

Kız çocuklar için Hello Kitty ve Minnie Mouse, erkek çocuklar için de Mickey Mouse ve Spider Man karakterli okul çantaların yer aldığı Mothercare'de, çantalarla uyumlu yağmur çizmeleri de bulunuyor. Koleksiyonda ayrıca sonbahar yağmurlarından korunmak için birbirinden şirin yağmurluk ve mont modelleri yer alıyor. Okuldaki beden eğitimi aktivitesi sırasında çocukların rahatlıkla hareket etmeleri sağlayacak eşofman takımları da ebeveynlerin tercihi oluyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Mothercare'de Okul Heyecanı Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement