Motosiklet Hırsızları Kamerada - Son Dakika
Güncel

Motosiklet Hırsızları Kamerada

Motosiklet Hırsızları Kamerada

Bursa'da bir minibüsün arkasına park edilen motosikleti çalan 2 hırsız güvenlik kameralarına takıldı.

28.09.2012 10:16

Bursa'da bir minibüsün arkasına park edilen motosikleti çalan 2 hırsız güvenlik kameralarına takıldı.

Olay, merkez Osmangazi ilçesinde bir fabrikanın arka sokağında meydana geldi. Bir minibüsün arkasına park edilen motosikleti gözüne kestiren 2 kişi, önce çevreyi gözetleyip keşif yaptı. Zanlıların sokaktan geçen bir vatandaşa görünmemek için minibüsün yanında saklanmaları dikkat çekti. Motosikletli vatandaşın sokaktan geçmesinin ardından minibüsün içinde değerli eşya olup olmadığını kontrol eden zanlılar, daha sonra park halindeki motosikleti alarak kayıplara karıştı.

Sabah kalktığında motosikletinin yerinde olmadığını gören Recep Yıldırım, polis ekiplerine haber verdi. Güvenlik güçleri olay yerinde parmak izi çalışması yaparak zanlılara ulaşmaya çalıştı. Güvenlik kameralarını hesaba katmayan zanlıların eşkalini alan polis ekipleri, şahısların yakalanması için çalışma başlattı.

Motosikleti çalınan Yıldırım, "Akşam motosikleti evin önüne bıraktım, sabah kalktığımda yerinde yoktu. Komşumuzun iş yerinin güvenlik kamerasını inceledim. 2 kişinin gelerek motosikleti çaldıklarını gördüm" dedi. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Motosiklet Hırsızları Kamerada - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement