Mudo.com.tr'den Gürpınar Barınağı'na Destek - Son Dakika
Güncel

Mudo.com.tr'den Gürpınar Barınağı'na Destek

Mudo.com.tr\'den Gürpınar Barınağı\'na Destek

Mudo ve Whiskas işbirliği ile sokak hayvanlarına destek olmak amacıyla gerçekleştirilen bu projeye siz de katkıda bulunabilirsiniz.

05.03.2013 13:59

Mudo.com.tr'de satışa sunulan 2013 yılı Whiskas kedi takviminden elde edilen gelirlerle Gürpınar Barınağı'ndaki hayvan dostlarımıza kulübe desteği verildi. 10 ve 16 Mart tarihlerinde hayvan severler barınakta bir araya gelerek bu anlamlı çalışmaya destek olacaklar. Mudo ve Whiskas işbirliği ile sokak hayvanlarına destek olmak amacıyla gerçekleştirilen bu projeye siz de katkıda bulunabilirsiniz.

Mudo.com.tr internetten alışverişlere farklı bir vizyon kazandırmayı amaçladığı sosyal sorumluluk projesi ile hayvanlara da destek olmayı ihmal etmiyor. Mudo.com.tr üzerinden 10 TL karşılığında satın alınan Whiskas 2013 yılı kedi takviminin satışından elde edilen gelirler ile Gürpınar Barınağı'nın kulübe ihtiyacı karşılandı. 10 ve 16 Mart tarihlerinde Gürpınar Barınağı'nda bir araya gelecek hayvanseverler aralarında görev dağılımı yaparak kulübe yapımına da katkıda bulunacaklar. Tüm ziyaretçilere açık olacak bu etkinlik ile Mudo, hayvan severlerle barınakta buluşuyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Mudo.com.tr'den Gürpınar Barınağı'na Destek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement