Intihar edeceğini söyleyen İngiliz kadın için seferber oldular
MUĞLA'nın Marmaris İlçesi'nde tatil yaparken, sosyal medyadan intihar edeceğini duyuran, psikolojik sorunları bulunan 39 yaşındaki İngiliz L.J.H. (Lisa Jane Hyland) için arkadaşları, Interpol ve büyükelçiliği ayağa kaldırdı. Polis tarafından bulunan İngiliz turist, işlemlerinin ardından ülkesine gönderildi.
İngiliz L.J.H., geçen hafta perşembe akşamı tatil için Marmaris'e geldi. 5 yıldızlı bir otele yerleşen L.J.H., dün (pazar), sosyal medyadan "Artık dayanamıyorum intihar edeceğim" diye yazıp paylaştı. Yorumu gören L.J.H.'nin İngiltere'deki arkadaşları, konuyu elektronik posta ve telefonla önce Interpol'e ardından İngiliz büyükelçiliğine bildirdi. İngiltere Ankara Büyükelçiliği, Türk polisiyle irtibata geçerek, L.J.H.'nin kaldığı otelin adresini bildirdi; gözlem altına alınmasını istedi.
Marmaris İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Terörle Mücadele ve Asayiş Büro Amirliği ekipleri, L.J.H.'nin kaldığı beş yıldızlı otele gitti. Polis, otel görevlileri ile birlikte L.J.H.'nin odasına çıkarak kapısını açtığında yatakta oturduğunu gördü. L.J.H., önce doktor kontrolüne götürüldü, ardından Şehit Nedip Cengiz Eker Polis Merkezi'ne getirildi. Kolunda çok sayıa eski kesi izi bulunan L.J.H.'nin, psikolojik sorunları bulunduğu ve sürekli ilaç aldığı öğrenildi. Otel görevlileri kadının sadece yemek saatlerinde restorana indiğini, odasından hiç dışarı çıkmadığını belirtti. Ülkesinde ne iş yaptığı öğrenilemeyen L.J.H., işlemleri sürerken emniyetin önünde çok sayıda sigara içti. İşlemleri tamamlanan L.J.H., İngiliz bir rehber gözetiminde uçakla ülkesine gönderildi.
Son Dakika › Güncel › Muğla Intihar Edeceğini Söyleyen Ingiliz Kadın Için Seferber Oldular - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.