Mühendis Adayları Hilton İnşaatına Hayran Kaldı - Son Dakika
Güncel

Mühendis Adayları Hilton İnşaatına Hayran Kaldı

Mühendis Adayları Hilton İnşaatına Hayran Kaldı

Kocaeli Üniversitesi İnşaat Mühendisleri Öğrenci Kulübü BUREAU Hotel Residence-Store projesinin Kocaeli ofisini ziyaret etti. Öğrencilere projeyle ilgili bilgilendirme yapıldı.

29.12.2015 09:33

Kocaeli Üniversitesi öğrencileri projeye hayran kaldılar.

"Kocaeli'de iş dünyasının merkezi değişecek" sloganı ile inşaatına başlanılan BUREAU Projesi her kesimden vatandaşlarının ilgisini çekmeye devam ediyor.. Bünyesinde Doubletree BY Hilton oteli de bulunan BUREAU Projesini bu kez de Kocaeli Üniversitesi İnşaat Mühendisleri Öğrenci Kulübü ziyaret etti.

TOLGA OK BAŞKANLIĞINDA

Beraberinde Kocaeli İnşaat Mühendisleri odası başkanı Tolga Ok ve inşaat mühendisleri Baturhan Ürertürk- Murat Balaban ve Kahraman bulut ile birlikte BUREAU Projesini ziyaret eden Kocaeli Üniversitesi Öğrenciler yaklaşık 3 saat boyunca inceledikleri Projeden memnun bir şekilde ayrıldılar.

Kocaeli Bureau Hotel Residence Projesinin Şantiye Şefi İnş.Müh.Tayfun Şiviloğlu ve Mimamr Büşra Çelikkol tarafından gruplar halinde dolaştırılan ve bilgi verilen Kocaeli Üniversitesi İnşaat Mühendisleri Öğrenci kulübüne mensup 50 kişilik öğrenci grubu en son teknoloji ile inşa edilen projeyi inclereken bol bol not aldılar.

BİRLİKTE ÖĞLE YEMEĞİ

Yaklaşık 3 saatlik bir inceleme sonrasında Proje yönetimi ile birlikte yemek yiyen 50 kişilik öğrenci grubu adına açıklama yapan Kocaeli İnşaat mühendisleri odası başkanı Tolga Ok "Murat Mustafa Satı Kocaeli'ye dünya standartlarında bir proje kazandırıyor, kendisine Kocaeli'de yaşayan bir mühendis olarak teşekkür ediyoruz, İnşaat mühendisliği bölümünde eğitim alan öğrenci kardeşlerimizin de böyle bir projeyi görmelerine imkan tanıdıkları için başta Murat Mustafa Satı olmak üzere tüm görevlilere teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

YATIRIMLAR DEVAM EDECEK

Gezi sonunda Kocaeli Üniversitesi İnşaat Mühendisleri Öğrenci Kulübü üyelerine ziyaretleri için teşekkür ettiğini söyleyen Dr.İnş.Müh Murat Mustafa Satı" Türkiye'nin kalkınması yatırımdan geçiyor, dünya standartlarında hayata geçirilecek projeler bir taraftan ülke ekonomisine katkı sunarken diğer taraftan da hem şehrimizin hem de ülkemizin bütün dünyada tanınmasına vesile oluyor,yatırımlarımız aralıksız devam edecek" derken Kocaeli Üniversitesi öğrencileri kendilerine gösterilen ilgi dolayısı ile Proje yöneticilerine teşekkür ettiler.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Mühendis Adayları Hilton İnşaatına Hayran Kaldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement