Mühendislik Tamamlama Sınavı Başvuruları Başladı - Son Dakika
Güncel

Mühendislik Tamamlama Sınavı Başvuruları Başladı

Mühendislik Tamamlama Sınavı Başvuruları Başladı

Teknik öğretmenler için yapılacak Mühendislik Tamamlama Programları Giriş Sınavı başvuruları 23 -30 Haziran 2014 tarihleri arasında yapılacak.

23.06.2014 09:44

Teknik öğretmenler için yapılacak Mühendislik Tamamlama Programları Giriş Sınavı başvuruları 23 -30 Haziran 2014 tarihleri arasında yapılacak. Sınav, 19 Temmuz 2014 tarihinde Ankara'da gerçekleştirecek.

ÖSYM'nin internet sitesinden yapılan duyuruya göre, "Teknik Öğretmenler İçin Düzenlenecek Mühendislik Programlarının Uygulama Esas ve Usulleri Yönetmeliği" ve bu doğrultuda alınan Yükseköğretim Genel Kurulu kararı uyarınca, ÖSYM tarafından Teknik Öğretmenler İçin Mühendislik Tamamlama Programları Giriş Sınavı (2014-Mühendislik Tamamlama) yapılacak. Sınav, 19 Temmuz 2014 tarihinde Ankara'da gerçekleştirilecek. Sınava başvurma işlemleri bugün başlarken, 30 Haziran 2014 tarihinde sona erecek.

Sınava başvurmak isteyen adaylar, Kılavuz ile Aday Başvuru Formuna başvuru süresi içinde ÖSYM'nin http://www.osym.gov.tr internet adresinden ulaşabilecekler. Kılavuz dağıtımı ve satışı yapılmayacak.

Kaynak: ANKA

Son Dakika Güncel Mühendislik Tamamlama Sınavı Başvuruları Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement