Muhsin Yazıcıoğlu Kültür Merkezi'nde - Son Dakika
Güncel

Muhsin Yazıcıoğlu Kültür Merkezi'nde

Muhsin Yazıcıoğlu Kültür Merkezi\'nde

Muhsin Yazıcıoğlu, Sultanbeyli Muhsin Yazıcıoğlu Kültür Merkezi'nde anılıyor.

24.03.2012 12:59

Geçirdiği helikopter kazasıyla hayatını kaybeden merhum Muhsin Yazıcıoğlu, vefatının 3.Yılında Sultanbeyli Belediyesi'nce adının yaşatıldığı Muhsin Yazıcıoğlu Kültür Merkezi'nde anılıyor.

Merhum Yazıcıoğlu'nun eşi Gülefer Yazıcıoğlu'nun da katılacağı programda, Muhsin Yazıcıoğlu'nun hayatı belgesel gösterimiyle anlatılacak ve Yazıcıoğlu anısına şiirler okunacak.

25 Mart 2009 tarihinde, Kahramanmaraş mitinginden Yozgat mitingine giderken, şüpheli bir helikopter kazasıyla kaybetmiştik Muhsin Yazıcıoğlu'nu. Sır perdesinin hala aralanamadığı bu elim kazada BBP Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu'nun yanı sıra BBP Sivas İl Başkanı Erhan Üstündağ, İl Başkan Yardımcısı Yüksel Yancı, Belediye Meclisi Üyesi Adayı Murat Çetinkaya, İHA muhabiri İsmail Güneş ve pilot Kaya İstektepe hayatını kaybetmişti.

Kazanın üzerinden 3 yıl geçti ancak sevenleri Yazıcıoğlu'nu asla unutmadı. Sultanbeyli Belediyesi de bu önemli devlet adamını, isminin yaşatıldığı Muhsin Yazıcıoğlu Kültür Merkezi'nde düzenleyeceği programla anıyor.

24 Mart Cumartesi saat 18.00 da başlayacak ve Merhum Yazıcıoğlu'nun eşi Gülefer Yazıcıoğlu'nun da katılacağı programda, Muhsin Yazıcıoğlu'nun hayatı belgesel gösterimiyle anlatılacak.

Kasım Alper Özdemir, Taner Çakıl ve Müslüm Çandır, Yazıcıoğlu anısına şiirler okuyacak.

Program: Muhsin Yazıcıoğlu Anma Programı

Tarih: 24 Mart Cumartesi

Saat: 18.00

Yer: Muhsin Yazıcıoğlu Kültür Merkezi- Battalgazi Mah. Kubbe Cad. No:8 Mimar Sinan, Sultanbeyli

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Muhsin Yazıcıoğlu Kültür Merkezi'nde - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement