Muhtarlara Teşekkür Belgesi - Son Dakika
Güncel

Muhtarlara Teşekkür Belgesi

Muhtarlara Teşekkür Belgesi

Teşkilat, mahalle muhtarlarına teşekkür belgesi vermeye devam ediyor.

18.05.2012 14:54

AK Parti Şanlıurfa Merkez İlçe Teşkilatı, kendi bölgelerindeki başarılı çalışmalarından dolayı mahalle muhtarlarına teşekkür belgesi vermeye devam ediyor.

AK Parti Merkez İlçe Sosyal İşler Başkanı İlhami Günbeği, Teşkilat İşleri Başkanı Mustafa Ağar, Halkla İlişkiler Başkanı Ferudun Ekemen, Seçim İşleri Başkanı Sedat Abamor ve Yönetim kurulu üyesi Mustafa Engül ile birlikte Refahiye, Hamidiye ve Orhan Gazi mahalle muhtarlarını ziyaret ederek, başarılı çalışmalarından dolayı muhtarlara teşekkür belgesi takdim etti.

Her Çarşamba günleri muhtarlarla toplanma kararı alarak, her bölgenin sorunlarına merhem amacıyla çalışacaklarını kaydeden AK Parti Merkez İlçe Sosyal İşler Başkanı İlhami Günbeği, "Yeni yönetimimizle bir karar aldık. Ve Çarşamba günleri muhtarlarımıza ziyaretler yapacağız. Muhtarlarımız mahalle sorunlarını en iyi bilen kişiler olduğu için sıkıntıları dinleyip çözmek için çabalayacağız" dedi.

Muhtarların sorunlarını ilgili kurumlara ve ilgili mercilere ileteceklerini ifade eden Günbeği, "Bugün de Refahiye Mahalle Muhtarı Hidayet Çiçek, Hamidiye Mahalle Muhtarı Cuma Sevgili ve Orhangazi Mahalle Muhtarı Mehmet Genç'i makamında ziyaret ederek 3 mahalle muhtarına teşekkür belgesi takdim ettik. Ayrıca mahalle sorunlarını muhtarlardan dinleyip, AK Parti Merkez İlçe yönetimi olarak bu sorunların en kısa sürede çözülmesi için çalışmaların başlanacağını belirtiriz'' diye konuştu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Muhtarlara Teşekkür Belgesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement