Muratbey Uşak Sportif'e Minik Öğrencilerden Destek - Son Dakika
Güncel

Muratbey Uşak Sportif'e Minik Öğrencilerden Destek

Muratbey Uşak Sportif\'e Minik Öğrencilerden Destek

Spor Toto Basketbol Ligi'nde mütevazı kadrosuyla 8 maçta 6 galibiyet elde eden Muratbey Uşak Sportif için başlatılan "Uşak takımına sahip çıkıyor" kampanyasına en anlamlı destek Gazi Mustafa Kemal İlkokulu'ndan geldi.

10.12.2015 11:09

Spor Toto Basketbol Ligi'nde mütevazı kadrosuyla 8 maçta 6 galibiyet elde eden Muratbey Uşak Sportif için başlatılan "Uşak takımına sahip çıkıyor" kampanyasına en anlamlı destek Gazi Mustafa Kemal İlkokulu'ndan geldi.

Vali Ahmet Okur, Belediye Başkanı Nurullah Cahan, AKP Uşak Milletvekilleri Mehmet Altay ve Alim Tunç'un birer maaşlarını takıma bağışlamalarının ardından Gazi Mustafa Kemal İlkokulu 3-D sınıfı öğrencileri, anne ve babalarının teşvikiyle, okulda bağış kutusu hazırlayıp, harçlıklarından biriktirecekleri parayı kırmızı siyahlı kulübe verme kararı aldı.

Beyaz kağıtla kaplayıp, kırmızı siyahlı kalp ve çiçek motifleriyle süsledikleri kutunun üzerine "Uşak Sportif'i seviyorsanız, ona bağış yapın" yazan 3 D'nin minikleri, kampanyaya okuldaki diğer öğrenciler ve öğretmenlerin de katkıda bulunmasını istediler. Öğrencilerin davranışını ifade edecek kelime bulamadığını söyleyen Kulüp Başkanı Arif Akçayaka, "İnanın kulübümüze milyonlar bağışlansa bu kadar bu kadar mutlu olmazdım. Ne söyleyeceğimi bilemiyorum. Umarım miniklerin yaptıkları, tüm kente örnek olur. Muratbey Uşakt Sportif bizim değil, bu şehrin kulübü. Hepimizin ortak değeri" dedi.

DESTEK ÇAĞRISI

Muratbey Uşak Sportif için düzenlenen kampanyanın yaygınlaştırılması için Uşak Belediyesi'nde bir toplantı düzenlendi. Toplantıya Vali Ahmet Okur, Belediye Başkanı Nurullah Cahan, Karma OSB Başkanı İbrahim Kırhallı, Ticaret Borsası Başkanı Mustafa Sezer, Muratbey Uşak Sportif Basketbol Kulübü Başkanı Arif Akçakaya, Antrenör Ozan Bulkaz, yöneticiler ve oyuncular katıldı. Muratbey Uşak Sportif'in Uşak'ın gururu olduğunu söyleyen Vali Okur ve Belediye Başkanı Cahan, tüm Uşaklılara destek çağrısında bulundu.

- Uşak

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Muratbey Uşak Sportif'e Minik Öğrencilerden Destek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement