Muratpaşa'dan Kısa Kısa - Son Dakika
Güncel

Muratpaşa'dan Kısa Kısa

Muratpaşa\'dan Kısa Kısa

Muratpaşa Belediyesince bu yıl ikincisi düzenlenecek Çevre Festivali başlıyor.

12.04.2019 15:25

Muratpaşa Belediyesince bu yıl ikincisi düzenlenecek Çevre Festivali başlıyor.

"Dünyaya nefes olalım" sloganıyla 3 gün boyunca devam edecek festival için kadınlar, Konyaaltı sahilinden Ziya Gökalp Kent Parkı'na değişik noktalarda sabah sporu ve yoga yapıp Antalyalıları Çevre Festivali'ne davet etti.

'Doğaya, çevreye, ekolojiye, hayvanlara, bitkilere ve dünyaya aklımızı ve kalbimizi açıyoruz' sloganıyla geçen yıl başlayan Çevre Festivali'nin ikincisi 19-21 Nisan'da, "Dünyaya nefes olalım" sloganıyla gerçekleştirilecek.

Festivalde bu yıl, falezler temizlenecek, Kaleiçi Yat Limanı'nda deniz temizliği yapılacak, sergiler, söyleşiler ve atölye çalışmaları düzenlenecek.

Ayrıca festival kapsamında, kitap stantları kurulacak, yerel tohum dağıtımıyla örnek ağaçlandırma çalışması yapılacak.

Zeytinköy'lü çocuklar tiyatroda sahne aldı

Muratpaşa Belediyesinin Zeytinköy Destek Eğitim Kursu Tiyatro Grubu öğrencileri, "Bizi siz belirttiniz" isimli tiyatro oyunuyla sahne aldı.

Muratpaşa Belediyesi Kültür Salonunda düzenlenen oyunu izleyiciler beğeniyle takip etti.

Belediyenin kentin sosyo-kültürel imkanları kısıtlı mahallerinde ilk ve ortaokul öğrencilerine yönelik hizmete açtığı Zeytinköy Destek Eğitim Kursu, bölgenin eğitim kurumları arasında yer alıyor.

Kızılarık Mahallesi'nde bulunan ve Zeytinköy olarak da bilinen Yeşildere Mahallesi başta olmak üzere çevre mahallelerden çok sayıda öğrencinin devam ettiği kursta, öğrencilerin derslerine olduğu kadar kişisel gelişimlerine de destek olma hedefleniyor.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Muratpaşa'dan Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement