Muş İlder'den Mgc'ye Ziyaret - Son Dakika
Güncel

Muş İlder'den Mgc'ye Ziyaret

Muş İlder\'den Mgc\'ye Ziyaret

Bursa’da faaliyet yürüten Muş İli Kültür Eğitim Kalkındırma Sosyal Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği (İLDER) Yönetim Kurulu üyeleri, Muş Gazeteciler Cemiyetini (MGC) ziyaret etti.

25.10.2017 13:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bursa'da faaliyet yürüten Muş İli Kültür Eğitim Kalkındırma Sosyal Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği (İLDER) Yönetim Kurulu üyeleri, Muş Gazeteciler Cemiyetini (MGC) ziyaret etti.

Bir dizi ziyarette bulunmak üzere kente gelen Muş İLDER üyeleri, MGC'yi ziyaret etti. Ziyarette derneğin faaliyetleriyle ilgili konuşan Muş İLDER Başkanı Mehmet Veysi Tutkun, Bursa'daki 200 bin Muşluyu temsil ettiklerini söyledi. Kendilerinin en aktif hemşehri derneği olduğunu ifade eden Mehmet Veysi Tutkun, "Biz, Bursa'daki hemşehrilerimizle hemhal olmak için kurulan derneğin üyeleriyiz. Bizden önceki başkanlarımız ve yönetim kurulu üyelerimiz, başarılı çalışmalara imza attı. Bayrağı bu dönem biz devraldık" dedi.

Amaçlarının iyilik hareketi olduğunu dile getiren Tutkun, "Bizde kesinlikle art niyetli ve kötü geçmişe sahip üye bulamazsınız. Çünkü biz, iyilik hareketi olarak yola çıktık. Bursa'daki 200 bin Muşlunun bir çatı altında toplanması için çaba sarf ediyoruz. Gayemiz, hemşehrilerimizle her daim birlikte olmak, onların dertleriyle dertlenmek, mutluluklarına ortak olmaktır" diye konuştu.

MGC Başkanı Emrullah Özbey ise, Muşluların bir çatı altında toplanmasının memnuniyet verici olduğunu ifade ederek, "Biz, tüm yurttaki Muş derneklerinin faaliyetlerini yakından takip ediyoruz ve hemşehrilerimizin bu şekilde ortak paydada buluşması bizi ziyadesiyle memnun etmektedir. Gönül arzu eder ki, yurdun dört bir yanındaki hemşehrilerimiz, aynı sizin gibi bir çatı altında buluşsunlar ve yekvücut olsunlar" ifadelerini kullandı.

Mehmet Veysi Tutkun tarafından MGC Başkanı Emrullah Özbey'e Bursa kestane şekeri ve Muş Lalesi tablosu hediye edildi. - MUŞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Muş İlder'den Mgc'ye Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement