Muş'ta Amatör Maçta Gerginlik - Son Dakika
Son Dakika Logo

Muş'ta Amatör Maçta Gerginlik

03.04.2016 18:07

Bölgesel Amatör Lig'de (BAL) mücadele eden Muş Demirspor ile 12 Bingölspor arasında oynanan karşılaşmada gerginlik çıktı.

Bölgesel Amatör Lig'de (BAL) mücadele eden Muş Demirspor ile 12 Bingölspor arasında oynanan karşılaşmada gerginlik çıktı.

Muş Şehir Stadyumu'nda oynanan maç, 0-0 beraberlikle sonuçlandı.

Muş Demirspor'un cezası nedeniyle seyircisiz çıktığı maç sonunda 12 Bingölspor taraftarı bir grup taşkınlık çıkardı. Polis ekipleri, gruba biber gazıyla müdahale etti.

Takımın cezası nedeniyle sahaya alınmayan Muş Demirspor taraftarları ise stada yürümek istedi. Taraftarlar, polis ekipleri ve kulüp yöneticileri tarafından sakinleştirildi.

Muş Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Başkanı Kemal Türkan, yaptığı açıklamada, "12 Bingölspor şampiyonluk iddiasını sürdürmek için çaba gösterdi. Maç berabere sonuçlanınca Bingöl taraftarları maçın sonunda gerginlik yarattı. Maç boyunca herhangi bir sıkıntı olmadı. Ancak maçtan sonra takım yöneticileri seyircileri kışkırtınca olay çıktı" ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Muş'ta Amatör Maçta Gerginlik - Son Dakika


Advertisement