Muş'ta, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik operasyonda 3 kişinin gözaltına alındığı bildirildi.
Valilikten yapılan açıklamada, İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince FETÖ/PDY'ye yönelik çalışmaların devam ettiği belirtildi.
Açıklamada şu ifadelere yer verildi:
"Yapılan çalışmalarda, örgütün gizli haberleşme programı ByLock'u kullandığı tespit edilen ilimiz cezaevinde tutuklu bulunan bir kişi, Muş merkezli 15 ilde gerçekleştirilen eş zamanlı operasyon kapsamında firari olan bir şahıs ve örgütün sözde mahrem imamının ifadesinde adı geçen 2 kişi yakalanmıştır."
Açıklamada, her türlü suç ve suç oluşumlarına karşı mücadelenin kesintisiz sürdürüleceği de kaydedildi.
Son Dakika › Güncel › Muş'ta Fetö/pdy Operasyonu - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.
Sizin düşünceleriniz neler ?