Mustafa Kemal Paşa Mağazası Yenileniyor - Son Dakika
Güncel

Mustafa Kemal Paşa Mağazası Yenileniyor

Mustafa Kemal Paşa Mağazası Yenileniyor

Sefa Mağazalar Zinciri'nin Mustafa Kemal Paşa mağazası açılışının 10. yılında yenilenen yüzüyle müşterileri ile buluşuyor.

22.03.2013 14:49

Mustafa Kemal Paşa Mağazası 10. Yılında Yenilenerek Müşterileri ile Buluşuyor

Merkezi Bursa'da bulunan Sefa Mağazalar Zinciri yenilediği Mustafa Kemal Paşa mağazasını 23 Mart'ta müşterilerinin hizmetine sunuyor. Onuncu yılında dış cephesinden iç dizaynına, mağazanın zeminden ürünlerin teşhir edildiği raf sistemine kadar her şeyiyle yenilenen mağaza, müşterilerine daha rahat bir alışveriş imkanı sunuyor.

Sefa Mağazalar Zinciri genel koordinatörü Hasan Kurar düzenlediği basın toplantısında müşterilerine elektrikli ev aletlerinden zücaciyeye, beyaz eşyadan elektroniğe, ev tekstilinden mobilyaya kadar 32 bin çeşit ürünü peşinatsız ve kredi kartsız 30 ay taksit gibi avantajlı alışveriş seçenekleri sunduklarını söyledi.

Yenilediği Mustafa Kemal Paşa mağazasının yanına bir de kıyafet mağazası ekleyeceklerini sözlerine ekleyen Kurar, 'Sefa Mağazalar Zinciri yine birbirinden ünlü markaları uygun şartlarla vatandaşların hizmetine sunuyor. Müşteriler yeni açılan mağazada kadın, erkek ve çocuğa dair her şeyi bulabilecekler' dedi.

Sefa Mağazalar Zinciri'nin Mustafa Kemal Paşa mağazasının 23 Mart'ta yapılacak açılışında Vahe Kılıçaslan, Ceyda ateş ve Ebru Güzel gibi ünlü isimlerin de katılacağı bir defile düzenlenecek. Ayrıca, Şamata Show, Sihirbaz Show gibi etkinlikler ve ikramlarla açılışa katılacaklara sürpriz hediyeler ve indirim imkanları sağlanacak.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Mustafa Kemal Paşa Mağazası Yenileniyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement